35 thoughts on “PSD e in clocot. Partidul lui Mircea Geoana va avea filiala la Lugoj

 1. greu de tot, prea repede te-ai aruncat tinere. Daca ramaneai de unde ai plecat aveai numai de castigat. Si la greu trebuie sa ramai impreuna , nu doar la bine. Pana acum cateva luni erai PSD ist ))))))

 2. Mie imi miroase cam asa, partidul asta nou lansat e un iepuras pus pe goana de psd-lugoj pt alegerile parlamentare de la toamna, in cazul in care Dragnea nu ii va mai lasa pe oamenii lui Sarbu sa candideze pt parlament si atunci unii is vor face bagajul si in 3 minute fug la partiduletul in vecini. Prea e batator la ochi sa dai bir cu fugitii asa deodata! Ar fi bine sa ma insel dar nu prea cred..vedem la toamna daca am avut dreptate.

 3. Dl. Calin Goia, va doresc din suflet sa castigati, daca asta va doriti, insa pana la alegeri v-as recomanda sa mai deschideti o carte de gramatica. Timp aveti. Daca tot aveti pretentii la o asa functie mare, macar sa stiti sa vorbiti si sa scrieti corect!

  1. Va multumesc!! Stați linistită ca ma descurc cu gramatica, ca s-a mai scris aiurea cu litere mari sau alte greseli de genu sunt din cauza ca scriu de pe telefon Si am activată functia aia de corectare 🙂 . Va multumesc pt grija!!!

   1. Dle. Calin daca gasesti o persoana care sa-ti organizeze campania electorala bine,sa fi serios si sa nu dai atentie celor invidiosi poti face o figura buna.Cauta tu oameni si nu astepta sa te caute ei.Recomand sa cauti in firme si fabrici cei mai buni organizatori pt. a castiga electorat.

     1. Dle. Calin ,ca un prin pas doresc sa faci o vizita pe 3 strazi din oras (Cernei,Oltului si Vladimirescu) unde se vede nepotismul referitor la calitatea lucrului bine facut in administrare iar apoi faci un album foto pe str Lalelelor unde se vede lipsa pentru de respect a administratiei locale fata de cei care peste 4 luni le cere votul ,cu tupeu de superiotate .Oare de ce merita acei locatari sa fie chinuiti sa distruga autoturismele de cca 4 ani si sa fie mintiti ca la anul se va asfalta? Pana cand va accepta alegatorul aceasta minciuna,aroganta si dispret?

 4. Chiar nu stiu si nu ma intereseaza pregatirea nimanui ,dar daca si in lucrarea de licenta ai scris tot asa inseamna ca ai luato pe un cos cu oua.Nu sunt membru la niciun partid si nici nu am inalta pregatire pe care pretizi ca o ai tu ,dar mi-a atras atentia greselile gramaticale facute frecvent in citeva rindurui scrise de tine.

 5. Nu cred ca imi cunosti tu pregatirea , stiu ca esti de la Partidul Social democrat, si te asigur ca stiu sa leg mai multe cuvinte, 85 de pagini a avut lucrarea mea de licență , iti spun ca in lucrarea aceea am legat multe cuvinte 🙂 , la stiu Ca P S D are genu de atacuri cu nume false. Ce sa-i faci unde nu ii , nu ai ce cere

 6. Mai baiatule ,pai tu nu sti sa scri si sa legi trei cuvinte.Tu te vezi cum ai scris si vrei sa conduci un partid. Tu esti prea mic si nepregatit pentru ce vrei sa faci si nici nu hotarasti tu ,ci cei de la centru . Tu executi comenzile lui blaga,gorghiu si bietul geoana .

 7. cine l-a facut presedinte de doua ori pe basescu ? cine l-a scapat de doua ori de suspendare ?nu cumva asta cu care a facut geoana acord politic ,noi nu uitam ca blaga stie cel mai bine sa fraudeze alegerile -ai incredere in blaga?multi dintre noi nu

  1. Nu il susțin pe blaga voi sustine echipa mea, Deci cum am mai spus vom avea candidatul nostru , lista noastra de consilieri , si de aia sunt sigur Ca oamenii s-au saturat Si de blaga (pnl) Si de basescu (PMP) Si sunt sigur ca vor oameni noi de a cea la noi majoritatea sunt oameni noi:)

 8. Caline daca incerca geoana o alta varianta si nu asta cu blaga si toti pdl -isti care stim cu toti ce au facut si vreau in continuare sa faca ,era cu totul altceva ,se alaturau multi din psd ,dar asa ….stiu ca tu ai intenti bune si ca nu se mai poate cu babalicii din conducerea psd-ului,dar nu e o solutie nici cu basisti lui blaga,mai putin vedem ca va impreunati si cu miscarea lui basescu .Nu incercati sa aduceti basismul in prim plan .Geoana nu e capabil sa-i tina piept lui blaga .

  1. Sunt sigur ca ii va tine pieptul Geoana lui blaga, Geoană e un diplomat ii doar ca ii net superior la blaga plus ca acuma a devenit mult mai luptător , ve-ti vedeaa ca nu este asa, daca doriti ca asteptam si pe dvs alaturi a noi sa vedeti Ca nu vom sustine genu acela de politicieni!!!

 9. Cum adica s-a inteles gresit ?ce a semnat geoana cu gorghiu si blaga .S-a intrat in hora lor ,trebuie sa joci cu ei ,sa fi de acord cu deciziilele lor .

  1. Ii doar un acord politic , dar vom merge cu candidați propri , si lista propri, asta nu inseamna ca vom fi de acord neaparat cu ei!!! Da v fi de acord Si aprobă orice proiect care va fi in favoarea cetățeanului!!!!!!

 10. Foarte adevarat ca psd lugoj s-a deterirat la maxim din cauza unora ca badina ,boldea craciunescu ,barboni ,cotolan si altii din clica lor . Problema e ca sa te duci si sa faci fuziune cu Pdl e cam ciudat si iti murdaresti imaginea -ATENTIE Daca nu se facea legatura cu blaga si basisti plecam imediat si eu ,dar asa ma mai gindesc

 11. De ce nu lasati omul in pace ,poate are intentii bune.Trebuie sa schimbam clasa politica cea veche cu ceva nou.Cu cine facem schimbarea ,cu Bojin ,Cutu si Boldea et Co ?Fii tare si dovedeste ca nu interesele personale sunt fundamentul unei clase politice.Nu vedeti ca PSD si PNL au aceeasi principii si linie politice unde oamenii noi nu au loc ,incercati sa va spuneti punctul de vedere si ve-ti fi ,,exmatriculati”.Dle Goia incearca sa faci o echipa tanara cu oameni in jur de 40 ani si vei avea succes!

  1. Va multumesc pentru sustinere, asa vom face,asta ii scopul partidului noumai bn de jumate din membrii sunt oameni noi Si 90 la sută sunt pana in 40 de ani va asteptam si pe dvs !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *