3 thoughts on “Primarul Boldea isi arata adevarata valoare! Dupa ce a cheltuit 1,8 miliarde de lei pentru constructia sensului giratoriu de pe Huniade, acum il modifica!

 1. Felicitari D le Primar
  Este o initiativa laudabila ,suntem siguri ca veniti cu o amenajare mult mai frumoasa si mai ingrijita a sensului giratoriu .
  Daca tot se lucreaza in aceasta zona
  va rog sa aveti in vedere si reparatia trotuarului din fata mag Unicarm si Bl.9.
  Este mare nevoie de o parcare amenajata in spatele bl.9 si mag. Unicarm ,in prezent acolo totul este lasat la voia intamplarii.
  Va asteptam si va asiguram de tot sprijinul nostru .

 2. Si noi ne alaturam PROPUNERILOR facute de ” Banateanul ”. Este nevoie urgenta de o parcare amenajata in spatele Blocului 9 si Mag Unicarm , cu iesire prin sensul giratoriu .
  D le PRIMAR va asteptam la fata locului pentru a lua o hotarare demna de experienta dumeavoastra ,in gospodarirea municipiului Lugoj
  Felicitari pentru refacerea Sensului Giratoriu .

 3. ESTE O INITIATIVA LAUDABILA SI MULT ASTEPTATA DE LUGOJENII CARE LOCUIESC IN ACEASTA ZONA .
  NE DORIM O CONSTRUCTIE A SENSULUI GIRATORIU ASEMANATOARE CELEI DIN FATA BISERICII , STRADA CARANSEBESULUI ,LA NIVELUL SOLULUI SI CU MULTE FLORI .
  D LE PRIMAR VA MULTUMIM PENTRU INITIATIVA SI VA RUGAM SA VA GANDITI SI LA TROTUARUL DIN FATA BLOCULUI 9 SI MAG.UNICARM,ESTE SPART SI DENIVELAT.
  ACEST SPATIU TREBUIE REGANDIT SI AMENAJATE PARCARI ,MAI ALES IN SPATELE BLOCULUI .UN LOC IN CARE SE POT AMENAJA PARCARI CU PLATA PENTRU PROPRIETARII DE MASINI DI BLOCUL 9 STR.PRIOMAVERII .
  VA ASTEPTAM SI VA ASIGURAM DE TOT SPRIJINUL NOSTRU .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *