0 thoughts on “(FOTO&VIDEO) Premiera! Angajatele din Primaria Lugoj, sarbatorite intr-un cadru festiv

  1. mai importante sunt zaifeturile deit locuri de joaca,dupa cum se vede ,si degeaba tot scriem ca nu interesaza pe nimeni ,vad ca domnul primar nu mai raspunde nici la rubriba INTREABA PRIMARUL,daca mai cistiga un mandat nici atit

  2. alta inpresie aveam despre domnul primar ,dar am gresit ,mai veniti domnule primar in micro2 printre blocuri sa vedeti ce dezastru e mizerie cit cuprinde ,la locul de joaca din fata bl 4 a mai ramas un singur hutulus care e tot rupt ,nu se gindeste nimeni ca acolo poate fi o tragedie cu un copil,nu inteleg dece nu il desfinteaza si pe ala ca oricum e periculos pentru copii fiind acolo si parcarea de masini.

  3. Domnule primar, pentru asemenea sindrofii se colecteaza impozitele si taxele locale??? Cum e posibil ca din impozitele achitate de lugojeni sa organizati o asemenea iesire cu angajatii primariei? La ce capitol si articol bugetar ati incadrat aceasta cheltuiala? Cum e posibil sa existe atat nesimtire?!?!?! Sa vina Curtea de Conturi sa va impute aceste sume!!!! Incredibil pana unde s-a putut ajunge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *