5 thoughts on “Moment penibil oferit de organizatori. Sute de parinti si copii, evacuati din sala Teatrului, unde urma sa soseasca ambasadorul SUA

 1. Haideţi să nu ne mai dăm aşa loviţi. Să ne gândim că au fost scoşi afară 300 de persoane(dintre care cel puţin 100 persoane pensionare, cei 100 de tineri talentaţi şi să spunem 100 inşoţitori, părinţi etc.) sau să ne gândim că, niciodată până acum în istoria acestui oraş, Lugoj, nu a venit o persoană atât de importantă, da, nu am uitat de profesorul Mark Johnson care şi el este o persoană destul de importantă şi în 2015 a venit la Lugoj prin proiectul “People to People”, multă stimă şi respect şi mulţumiri pentru că aţi reuşit să ajungeţi aici, nu pupăm pe nimeni în partea dorsală însă faptul că acest om a venit la Lugoj poate avea două variante, ambele fericite, ori se doreşte finanţarea şi dezvoltarea oraşului prin aducerea unor firme mari(din nou, toate acestea sunt doar presupuneri, cele mai fericite variante chiar) pentru a construi şi dezvolta instituţii, sau, a fost o vizită importantă pentru discutarea pe termen lung a unui posibil parteneriat dintre oraşul nostru, Lugoj, şi Statele Unite ale Americii. Deci să nu mai comentăm atât că vezi doamne “ne-au scos afară, copiii sunt dezamăgiţi, vai ce moment penibil” şi să închidem gura şi noi măcar acum, dacă ar fi venit un miliardar cunoscut precum Mark Zuckerberg sau un actor/actriţă de renume ca Brad Pitt, Leonardo DiCaprio sau Natalie Portman, sau un muzician faimos de exemplu Elton John sau chiar Snoop Dogg, că tot a fost acea confuzie cu Bogata nu demult, şi ar fi fost aceleaşi circumstanţe, sunt sigur că nu aş fi văzut nici un comentariu din partea presei( Faptul că au curăţat strada şi au pus steagurile ţării? Pe bune? Atât puteţi, dragi jurnalişti? Asta numiţi voi articol?) Dar vezi doamne, a venit un om politic, trebuie să ne găsim noi, ca românii, să comentăm şi să ne plângem, sunt sigur că primarul nu ar fi ajuns la un act atât de “disperat” încât să “evacueze” o sală de teatru dacă nu a fost întradevăr cazul.
  PS: Nu uitaţi că primarul nu este doar o persoană, ci mai multe, este subtilă dar câţiva o să înţeleagă, aşa că să nu îl mai atacăm în aşa hal pe dl. Boldea, dragi concetaţeni.

  PSPS: Ultimul meu comentariu a fost şters de aceşti moderatori, se pare că nu le convine când le dai peste gură, încrădiţi-mi dreptul la exprimare, că argumente nu puteţi aduce împotriva mea.

 2. Pentru primarul Boldea nu amai contat nimic ! Nu a mai vazut si auzit nimic ! ( Clara Peia era ceva neinsemnat si indepartat ) Mindria ,Emotiile ,Transpiratiile….Fudulia ….L-au dominat complet… ( o onoare neasteptata pentru un om fara valoare-nu a mai stiut nici cum il chiama ….nioci pe el , nici pe ambasador…) A uitat ca este in slujba si pe bani prostilor….. Ce conteaza ca a socat copii si a implementat frica in inima lor ! Rusine

 3. Cu siguranta ambasadorul in modestia lui nu are nici o implicatie ! Daca Boldea era lucid se gaseau o multime de solutii pt a rezolva sirtuatia. Dar el traieste in lumea LUI ,pentru EL,apogeul carierei LUI ,organizarea facuta de EL , invitatie facuta de EL , cheia data de EL ,oameni care au participat stabiliti de EL , au avut voie sa discute si sa faca poze doar oameni stabiliti de EL ( doar PSD -in plina campanie) televiziunea care vrea EL ,pozari stabiliti de EL ……geniul care a impresionat America …Ambasadele… CUM SA SE IMPIEDICE DE UN CIOT DE PROFESOR CARE A ORGANIZAT UN ” CLARA PEIA ” si asta chiar fara acordul LUI…GENIULUI !!!! Rusine mare ! Pacat de copii ! Maine o sa-l auzim din nou cum se va lauda ca iubeste copii ! Dar el se iubeste doar pe el insusi !

  Intrebari pentru GENIUS BOLDEA ! De ce nu a fost invitat nimeni din cadrul Biserici Ortodoxe ? ( La intilnire au participat reprezentanti ale tuturor celorlalte culte )
  De ce nu au fost reprezentantii partidelor de opozitie locale ? (in Lugoj exista un singur partid )

 4. Ce caută FARISEUL de olaru acolo. Oare prezenţa lui lângă ambasadorul SUA îi garantează încontinuare desfășurarea în liniște a afacerilor i(legale)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *