4 decembrie 2020

2 thoughts on “FOTO – De ce e Lugojul plin de gunoaie! Primarul Boldea&PSD si Consiliul de Administratie au pus cruce societatii SALPREST SA

  1. Nu am nimic cu nimeni dar Retimul isi face treaba pentru care e platit : gunoiul menajer , daca lumea pune gunoiul LANGA tomberon , …. nu e de vina Retimul sau Boldea . In primul rand cetatenii trebuie sa fie gospodari . ! Parerea mea .

  2. Ei…chestiunea e mult mai ”complicată” și vine de la Indivizi din Consiliul Județean. Unde în lumea asta ați mai văzut ca o firmă privată să dețină un Deponeu. Această firmă-retim face legea după bunul plac sprijinită de mai Marii de la Județ. Oare de ce nu a ieșit Primarul să spună cum ne-a fost băgat pe gât Retimul? Oare de ce licitația pentru operatorul de salubritate a avut caiet de sarcini cu obligații pe care doar retimul le-a putut îndeplinii? Răspuns-ordin de la pardid pe filiera bojin – dobra. Dar să nu uite mai Marii, că noi Lugojenii , vom mătura în fața casei iar gunoiul îl vom duce în fața caselor din Remetea-bojin, Jabărului dobra, Libertății-boldea.
    P.s.- greșelile de ortografie nu sunt întâmplătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *