0 thoughts on “DNA a creat panica in Primaria Lugoj. Angajatii refuza sa mai semneze documente!

 1. Cel mai tare mesaj a fost cel ca o sa-i actioneze in instanta pe procurorii DNA, oare domnii procurori au vazut emisiunea?
  Domnule sunt f sigur ca ai da orice numai sa nu ii mai vezi in viata ta pe procurori dar mai sa te mai si judeci cu ei.

 2. Am vazut acum intr-o seara o emisiune la un post tv unde 2 domni dezbateau problema cu venirea DNA-ului pe la primaria noastra.
  Procurorii ar fi venit saracii asa ca nu au alta treaba , si s-ar fi legat de linia podului care cica e verde, e intrerupta, ca mobilierul ca nu stiu cum. Pai domnilor, procurorii aia nu sunt de la controlul preventiv sau nu stiu ce, ei sunt de la DNA , adica Directia Nationala ANTICORUPTIE care se ocupa cu persoanele care folosesc fondurile publice ABUZIV. Chestia cu „” nu fac parte din nicio comisie”” ar trebui sa dea de gandit subordonatilor ce urmeaza si bine fac ca refuza sa mai semneze macar pana vad si ei ce se intampla, ca odata ce intri in noroi pana la genunchi poti face un pas gresit si intri pana in gat.
  Tot acolo eram avertizati sa avem grija ce scriem in spatiul online, caci putem fi pedepsiti daca vrem cumva sa ne punem intrebari si sa aflam ce se intampla cu banii pe care ii platim an de an la impozite si taxe. Eu vreau realizatorii emisiuni sa dezbata 2 teme, cat de mare poate fi coincidenta sa cumperi un tuareg de la un constructor care face cea mai mare parte a lucrarilor din oras castigand licitatie dupa licitatie la primarie.A doaua tema ar fi cum naiba la noi un bec la iluminatul stradal costa cam cat 3-4 de la iluminatul din Manhattan? Deci mai usor cu amenintarile ca fosta securitatea a cam disparut,mai sunt urme pe ici pe colo. Sincer pe finalul emisiunii am inceput sa plang de mila unora incat epuizasem toate batistele si prosoapele pe care le aveam in casa.
  ps; am uitat sa va spun ca si hamsterul meu Trica plangea, inota saracu in lacrimi in terariul sau.

 3. Simplu ca buna ziua, daca angajatii nu denunta ca au fost supusi presiunilor sa faca si sa dreaga (lucru binestiut ca el asa lucreaza, cu teroarea in mana) se vor trezi ca isi vor vinde casele sa achite furaciunile , si putin relax pe la mititica. Intr-un cuvant cum spune romanul ; si f……. si cu banii luati! Personal daca as fi in cauza nu as ezita sa spun tot, decat sa planga copii mei mai bine sa planga ai lor…..ai hotilor care sunt plini de bani si au…….tuareg-uri .

 4. Sa recunoasca domnul primar lucrarile din oras cu MATCON;cu firma lui Maran si Valman costruct toti pe o mana

 5. Daca au fost supusi la presiuni sa semneze acele acte au ocazia sa denunte la DNA chestia asta, altfel se prea poate sa infunde puscaria deoarece este de notorietate faptul ca sefii nu mai rercunosc nimic . Poate isi mai aduc aminte angajatii cand a fost dat in vileag in presa afacerea cu terenurile primaria-tehnocer cu milionul de euro ce declara primarul? juristul x e de vina ca el a semnat. Ii cred ca nu mai vreau sa semneze dupa ce unuia i s-a facut rau cand a fost la dna si vreo 2 doamne au iesit mai plangand.

 6. ohhh….au inceput sa citeasca cu atentie ce semneaza???? pai nu ar fii trebuit sa o faca si pina acum??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *