10 thoughts on “Culmea nesimtirii la doi pasi de primarie. O familie din Lugoj, a sfidat pe toata lumea si a sacrificat porcii in plina strada!

  1. Familia de pe ion vidu de tigani unguresti se numeste iakab si se ocupa cu transportul si depozitarea tigarilor de contrabandă. Fiicele si concubinii acestora asigura transportul impreuna cu americanul si alti traficanti prezenti in fata pietii in zona spatiilor lui zlato. Sunt buni plătitori la politia lugoj si de aceea cand vine „garda” sunt primii care dispar din piata. Intr-o vineri schimbau valuta unui sofer chiar in micul sens de la piata de stăteau oameni simpli si corectitudinii pana au făcut coada in timp ce unii isi făceau „jobul”.

  2. Nu mai poate el, Bodea, de articolul asta! Ieri tot acolo erau scaunele si scarile, ocupau jumatate de strada! Nesimtire la cote maxime!

  3. Politia asta nu vede ..? dar nici pe individul de langa piata care pune scaune si blocheaza parcarea ?? ce este parcarea lui ? este drum public !! Halooo politia treaba asta este veche !! De ce nu se iau masuri ???Sa treaca si ANAF-UL pe acolo la magazin !!

  4. Strada Ion Vidu si pasajul Ion Vidu langa piata agroalimentara [ tigari , tigari ] de un milion de Euroi este invadata de aceste personaje care se pare ca au mai multe drepturi decat cetatenii de rand si nu trebuie sa se supuna nici unei legi , oricum nu-i deranjeaza nimeni !

  5. Acesta nu este un caz izolat , vedeti noua piata agroalimentara de un milion de euro care este impanzata la toate intrarile de aceste personaje fara a fi deranjate de nimeni , ei agresand in schimb fiecare trecator , strada Ion Vidu este deja pista de raliu pentru acesti inculti , vai si amar de noi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *