Breaking News
Cont utilizator
Login | Inregistrare | Modificare Profil

Traducere site

VIDEO – Discutii cu scantei. Primarul Francisc Boldea pus la punct de seful Politiei Locale Lugoj

Spatiere randuri+- ADimensiune font+- Printati articolul


Primarul Francisc Boldea a prezentat in fata consilierilor locali, a angajatilor din serviciile si directiile subordonate, dar si a cetatenilor aflati in sala, proiectele de investitii, precum si modul in care vor fi cheltuiti lugojenilor in acest an. In cadrul intalnirii, Tiberiu Negrei, liderul Sindicatului Liber al salariatilor din Primaria Timisoara, care reprezinta si interesele unei bune parti a angajatilor din Primaria Lugoj, i-a solicitat primarului Francisc Boldea sa confirme daca in bugetul pe 2015 au fost prevazute sumele ce trebuie restituite angajatilor care au castigat procesele cu primaria. Juristul Tiberiu Negrei i-a mai cerut edilului sef, conform legii, sa aiba in vedere si alocarea sumelor necesare pentru plata alocatiei de hrana catre angajatii Politiei Locale. Primarul Francisc Boldea a anuntat ca nu va aloca aceste sume decat in momentul in care Politia Locala isi va face treaba. Vizibil deranjat de declaratia primarului,  seful politistilor locali Florin Dumitru a luat cuvantul, desi edilul sef a incercat sa ii sugereze faptul ca, bugetul nu se discuta decat cu cetatenii nu si cu suburdonatii. Dumitru l-a pus la punct pe primarul Francisc Boldea si i-a amintit faptul ca si el este cetatean al acestui oras si are acest drept. Seful Politiei Locale l-a acuzat pe edilul sef ca isi asuma atributii pe care nu le are si a sesizat un fapt deosebit de grav, dupa ce pe site-ul primariei a aparut o varianta de buget, pe care lugojenii sa o poata consulta online si care, in realitate, este total diferita de cea a bugetului care va fi in inaintat spre aprobare Consiliului Local, ceea ce inseamna ca primarul incearca sa ii insele pe lugojeni. In privinta performantelor pe care primarul le asteapta de la politistii locali, cetatenii trebuie sa stie ca, majoritatea angajatilor de la Politia Locala au un salariu de 670 de lei, iar de mai bine de doi ani, combustibilul alocat unei masini din dotare, ajunge doar pentru parcurgerea a 28 de km/zi. Pe langa aceasta, aproape 20 de angajati au fost pusi sa lucreze in schimburi si sa pazeasca diverse obiective, precum Piata Agroalimentara, Cantina de Ajutor Social, groapa clandestina de gunoi de pe strada Bocsei, Strandul sau patinoarul din Parcul "George Enescu" astfel ca, munca de interventie se realizeaza cu aproximativ opt agenti, care nu au cum sa supravegheze permanent intreg orasul. In aceste conditii nicio politie din lume nu poate sa isi faca treaba, asa cum ar vrea cel care, ar trebui sa ii plateasca, dar nu o face pentru ca "nu vor muschii lui". [Best_Wordpress_Gallery id="1930" gal_title="VIDEO - Discutii cu scantei. Primarul Francisc Boldea pus la punct de seful Politiei Locale Lugoj"]Niciun comentariu

 1. carcotasul 17:43, ian. 27, 2015

  cu salarii de 670 lei ,ce randament ar putea da bietii oameni?are perfecta dreptate seful lor!

  Raspundeti acestui comentariu
 2. psd-istu 17:59, ian. 27, 2015

  Bravo pentru opinia si cuvintele DL. DUMITRU .

  Raspundeti acestui comentariu
 3. boro 18:01, ian. 27, 2015

  În sfârșit cineva îl pune la punct pe Boldea. Să vedem dacă se va răzbuna pe acesta. Dacă chiar a schimbat proiectul ce era afisat pe site, pentru consultatea lugojenilor, atunci fapta este PENALA!!

  Raspundeti acestui comentariu
 4. tibi 18:36, ian. 27, 2015

  a intrat dracu intre primar si politisti ! ce urmeaza oare ?

  Raspundeti acestui comentariu
 5. john doe 18:38, ian. 27, 2015

  MINCIUNA incepe cu dumneavoastra domnule Boldea….ne-ati mintit cu tot ce ati facut in orasul asta,s-au alocat sume ENORME pentru investitiile cu care va laudati si majoritate nu sunt functionale!

  Raspundeti acestui comentariu
 6. das 18:38, ian. 27, 2015

  FELICITARI FLORIN DUMITRU !!!

  Raspundeti acestui comentariu
 7. un votant! 19:49, ian. 27, 2015

  Sicer, ar trebui sa candideze Dumitru la primarie! Ar fi ales cu 90 la suta! Acasa cu babalacii!

  Raspundeti acestui comentariu
 8. Grigore Popescu 20:04, ian. 27, 2015

  Referitor la Florin Dumitru, obraznicul șef ale unei Politii Locale din Lugoj am câteva referinte:
  1. Este o avenitură și ascensiunea sa prea rapidă mă deranjează, fiindcă Politia Locală nu este nici mai eficientă și nici mai bună de când a fost numit șef. De la profesor slabut la Brediceanu la șef și mai slăbut la Poliția Locală nu înseamnă că este nici mai bărbat și nici mai lugojean.
  2. Care este rostul Poliției Locale în afară de a fotografia masinile care parchează și de a sta la pază la unele obiective. Practic nu sunt pregătiți, adică nu au calificarea să facă poliție locală, așa că nu văd de ce să primească mai mulți bani ar fi o prioritate.
  3. Obrăznicia lui Florin Dumitru este evidentă, fiindcă anumite cereri le putea discuta între patru ochi, iar faptul că vrea un scandal public demonstrează clar că s-a vândut PNL-ului local, adică PDL-PNL.
  Adevărul este că Florin Dumitru din cauza rezultatelor slabe în funcția de șef al Poliției Locale a fost marginalizat și politic este adevărata cauză a acestui scandal început pe pretenții la un salar mai mare. Scurt pe doi, nemulțumitul ar trebui să rămână fără post. Lugojul are nevoie de lucruri clare, iar în ceea ce privește paza unor obiective ar putea fi făcută si de firme de pază…

  Raspundeti acestui comentariu
 9. Petrica 20:07, ian. 27, 2015

  Este grav pentru primar, dacă apropiații și protejații domniei sale au început să-l trădeze! Este cunoscută relația apropiată dintre primar și directorul poliției locale. „Doame, ferește-mă de prieteni, că de dușmani mă feresc eu!”

  Raspundeti acestui comentariu
 10. corama69 20:27, ian. 27, 2015

  Pai mai dom’ Florin, a dat fronda in tine nu zau asa! Dar cand erai bine mersi la Bredi, in „biroul” de presa al PSD Lugoj, la toate agapele organizate la un restaurant ultra cunoscut de puterea locala, cand erai printre primii la adus felicitari de 8 martie sotiei edilului sef nu mai erai cetatean al orasului foarte interesat de buget?Ce calitati de recomanda ptr. functia ce o detii in prezent?Spui ca 670 ron e un venit mic, dar ptr. necunoscatorii de lege din subordinea ta este FOARTE MARE!

  Raspundeti acestui comentariu
 11. lugojeanu 20:58, ian. 27, 2015

  Bravo domnule politist.Nu ma mir ca la tupeul primarului comunist doreste performanta de la politisti locali cu un salariu de 670.Cred ca doreste firmele de paza private care le plateste triplu si de la care primeste spaga

  Raspundeti acestui comentariu
 12. dan777 21:01, ian. 27, 2015

  Felicitari Florin Dumitru

  Raspundeti acestui comentariu
 13. Cosmin S 21:10, ian. 27, 2015

  Felicitari pentru atitudine!

  Raspundeti acestui comentariu
 14. Un cetatean 21:15, ian. 27, 2015

  Cam mare tupeul pe acest individ care din cate se pare doar gura e de el? Pai ce fac politistii locali ca sa merite 700 ron in plus? pentru ca fac poze la masinile parcate regulamentar? Eu nu vreau sa fie platit din banii mei pentru asa ceva!!! Nu merita,si asa au salarii destul de mari! ei spun ca au doar 700 ron salariile dar sporurile care le mai iau pe langa nu le mai pun ajung lejer undeva la 1400 ron..ce mai vor?

  Raspundeti acestui comentariu
 15. un prieten 21:35, ian. 27, 2015

  Felicitari, Florine! Ai ramas asa cum te stiu, cu coloana vertebrala! N-am inteles ce a vrut sa spuna Boldea cu ” mai veniti la serviciu ? ” Ai grija ca este o fire razbunatoare!

  Raspundeti acestui comentariu
 16. Marin 21:51, ian. 27, 2015

  Politia locala sa amendeze automobilistii care parcheaza
  masinile la barul de pe str. Brediceanu.
  Zilnic ne sfideaza tot felul de smecherasi, iar politia locala se face ca nu-i vede.

  Raspundeti acestui comentariu
 17. Dumitriu Ioana 22:00, ian. 27, 2015

  Mi-e scarba de asemenea specimene ca Florin Dumitru, care este de o aroganta maxima. Doreste bani in plus, din banii platiti de noi sub forma de taxe ?. PT CE ? Cand el nu a fost capabil sa gestioneze nimic in Politia Locala. Toata vara radeam cand vedeam politistii locali dormind in masina in spatele Primariei. Asta inseamna Politia Locala a lui Florin Dumitru.

  Raspundeti acestui comentariu
 18. DANA KASAI 22:01, ian. 27, 2015

  D-le Florin Dumitru a fost bun dl primar când ți-a fost șef la Brediceanu, a fost bun când te-a pus șef la Pol Locală? A fost bun când ți-a fost șef la PSD ? Stai liniștit dl șef de Poliție locală Florin Dumitru , ca si dacă ai fi primit un buget de 20 ori mai mare, tot nu ai fi făcut nimic ,pt ca ești un incompetent. Nu ți-a convenit ca primarul ți-a atras atenția de nenumărate ori ca nu-ți faci treaba si ți-ai găsit sa comentezi exact in ședinta ca sa atragi atenția asupra ta ce șmecher ești tu. Dar nu ești decât un incompetent, iar primarul trebuia demult sa te dea afara!!!! –

  Raspundeti acestui comentariu
 19. Lugojan Adi 22:04, ian. 27, 2015

  Domnule Primar Boldea, in calitate de cetatean al mun Lugoj si de platitor de impozite si taxe, va cer sa-l demiteti din functia de sef al Politiei Locale pe acest mare domn Florin Dumitru, care nu are nicio treaba cu Politia Locala, care a ajuns de rasul lumii, din cauza nepriceperii acestuia. Dvs. , domn primar, ati incercat sa faceti o treaba buna cu acest Serviciu, dar daca nu aveti cu cine, schimbati-l, puneti pe cineva competent. multumesc !

  Raspundeti acestui comentariu
 20. Cristi Caplescu 22:06, ian. 27, 2015

  Mai putin si domn sef Florin Dumitru baga Politia Locala in faliment!! Si nu era numai asta, dar prindeau de veste televiziunile si atunci sa vezi scandal cand se descoperea ce a facut domn sef Dumitru Florin cu banii Politiei Locale !!! Mai sunt persoane care cunosc situatia !! Surprins domn Florin? Credeai ca nimeni nu stie ?

  Raspundeti acestui comentariu
 21. Xenia 22:16, ian. 27, 2015

  Nu stiu cine se crede acest Florin Dumitru, inclusiv fata de subalterni se poartă urat si face pe marele sef. La Poliția Locală este dezastru de când a venit acest domn sef. Nu are nicio treabă cu Poliția locala, e pe lângă rău de tot. Nu-l intereseaza nici de subalterni. Tot circul pe care l-a facut în sedinta, este ca sa il denigreze pe Boldea. Trebuia Boldea sa-l demită pentru situația jalnică în care a adus Poliția Locala.

  Raspundeti acestui comentariu
 22. corama 69 22:23, ian. 27, 2015

  Cu scuzele de rigoare ptr. anumite greseli de exprimare scrisa in comentariul meu anterior(cauzate de nervii produsi de acest duplicitar F.D.), intreb : aceasta iesire ” in decor” nu cumva ti-a fost cauzata de un puseu de euforie bahica? de ce nu ti-ai depus demisia, in mod onorabil in plenul CLM .? Apropos, cand ai prezentat public ultima oara bilantul activitatii tale de la conducerea Pol.Locale? Daca in perioada imediat urmatoare mai esti in functie, inseamna ca totul a fost BLA, BLA BLA…

  Raspundeti acestui comentariu
 23. Remus PANDURU 22:38, ian. 27, 2015

  Domnule Boldea , dati-l afara pe nesimtitul asta, care isi bate joc de toti lugojenii. Ce POlitie locala domnule? Ar trebui dati afara toti in frunte cu Dumitru Florin, ca oricum nu fac NIMIC. ISI IAU SALARIUL DIN BANII NOSTRII PE STAT, CA ASTA FAC – STAU TOATA ZIUA !!!!!

  Raspundeti acestui comentariu
 24. Cosmin Gruia 22:45, ian. 27, 2015

  DEMISIA FLORIN DUMITRU !!! ASTEPTAM DEMISIA !!!! NU MERITI SA FII SEF LA POLITIA LOCALA , CAT TIMP TU NU ESTI IN STARE SA CONDUCI ACEST SERVICIU , DAR STII SA DAI VINA PE ALTII PENTRU ESECUL TAU !

  Raspundeti acestui comentariu
 25. Vasi Lepa 22:57, ian. 27, 2015

  A inceput campania electorala ? Pai ce faci d-l Florin Dumitru, candidezi cumva pentru primar ? Ai schimbat partidul politic ? ca am vazut ca te felicita un „senator” – Iovescu – „”traseist” de partid si religie, bineinteles in functie de interese.

  Raspundeti acestui comentariu
 26. Piticu03 07:17, ian. 28, 2015

  Demisia Florin Dumitru !! Trebuie sa va asumați răspunderea pentru faptele făcute !!

  Raspundeti acestui comentariu
 27. radu tudoran 07:39, ian. 28, 2015

  Cine vrea bani m-ai multi s-a isi m-ai ia un job.Va amintiti celebrele vorbe ale ,, ilustrului Basescu cui nu-i place s-a plece ”Aviz amatorii ,,,,,,,,privatii va asteapta s-a munciti in nici un caz

  Raspundeti acestui comentariu
 28. ion 07:58, ian. 28, 2015

  Felicitari domnului Dumitru pentru curajul de -a infrunta un dictator care nu are nicio treaba cu problemele lugojenilor de zi cu zi.El isi face mendrele cum ii place ,de parca lugojul si lugojenii sunt proprietatea lui .Degeaba se tine boldea ca e marele gospodar ca nu e asa ,se vede clar ca tot ce a facut s-a facut aiurea ,incepind cu schimbarea tevilor de apa si canal pe care zicea ca le-a schimbat dar lugojul e un oras care sufera crunt in privinta apei si ca presiune si ca si calitate dalare facuta de mintuiala ca in unele locuri deja sunt praf,cinematograf nefunctional si care deja trebuie fatada renovata dar a bagat un milion de euro si toate celelalte mari realizari cum ii place sa spuna sunt de proasta calitate,dar el ne pune punul in gura ca a facut..Au inceput lugojeni sa se dezmeticeasca si sa vada ca din tot ce a facut primarul nu ne alegem cu nimic bun–FLUSARAI dar bani s-au dus pe mofturile primarului

  Raspundeti acestui comentariu
 29. abracadabra 08:24, ian. 28, 2015

  RUSINE !!!! ACEST FLORIN DUMITRU ESTE O PERSOANA AROGANTA CU TOATA LUMEA NU NUMAI CU SUBALTERNII CI SI CU CETATENII ORASULUI

  Raspundeti acestui comentariu
 30. scutaru 08:28, ian. 28, 2015

  Pleaca florine de la politia locala destul ti-ai batut joc de banii lugojeniilor fara sa faci nimic pozitiv pentru oras
  Demisia

  Raspundeti acestui comentariu
 31. boro 08:37, ian. 28, 2015

  Boldea si-a trimis postacii. Va avea o scuză când îl va înlocui pe Florin Dumitru. Asa au vrut lugojenii…

  Raspundeti acestui comentariu
 32. relu 08:49, ian. 28, 2015

  arogamntule care esti
  nu mai suferi atat de tine prin oras ca esti vai de capu tau si veziti de lingaii tai si dute tare din fruntea politiei locale

  Raspundeti acestui comentariu
 33. ana lugojana 08:57, ian. 28, 2015

  Primarul si-a dat arama pe fata: E UN VERITABIL DICTATOR, INRADACINAT IN DOCTRINA COMUNISTA, FARA NICI UN RESPECT FATA DE LEGE, FATA DE ANGAJATI SI FATA DE LIBERTATEA DE EXPRIMARE. Din cate vad, Dumitru nu a facut altceva decat sa exprime o realitate cu care se confrunta subalternii sai, ajunsi la disperare din pricina salariului de mizerie ce il primesc si a lipsurilor in care sunt nevoiti sa-si desfasoare activitatea. E DUREROS ca o in ziua de azi, apararea drepturilor subalternilor intr-o deplina libertate de exprimare este catalogata, de unii logojeni, ca fiind o „obraznicie”. Nu a fost o sedinta PCR in care sa nu fie permisa o opinie contrara si in care o asemenea atitudine sa atraga amenintari cu demiterea de genul „mai vi la lucru?”.
  Politia locala are si ea bubele ei, pe alocuri justificate din pricina lipsei de resurse financiare si materiale, dar aici nu s-a dezbatut public activitatea politiei, ci bugetul local.
  Pt. cazul de fata:
  RESPECT DUMITRU!!!
  RUSINE BOLDEA!!!

  Raspundeti acestui comentariu
 34. dani t. 09:03, ian. 28, 2015

  Iată postacii lui boldea…fara argumente!

  Raspundeti acestui comentariu
 35. un politist local 09:22, ian. 28, 2015

  Ma mira caci inca sunt cetateni care viseaza caci salariile politistilor locali sunt imense,mai intai documentativa ca sunt la vedere pe site-ul primariei,la declaratii de avere,nu mai vb din vise…multi vb putini cunosc…si aici ma refer la foarte multe incepand de la salarizari,dotari, H.C.L.-uri,etc,inclusiv realizarile politiei locale

  Raspundeti acestui comentariu
 36. Florentina 09:42, ian. 28, 2015

  cat de performant a fost Florin Dumitru la Brediceanu? Zero barat! Atunci cum vrei sa faca performanta la Politia Locala un individ care habar nu are de Politie. Cred ca incapatanarea lui are ceva ascuns… si viitorul va arata ca e ceva putred … cine sta in spatele atacurilor impotriva primarului nostru? Florine te-ai dat pe mana PDL-ului… a PNL-ului… Ce ti-au promis? Podul de fier… s-au cine stie ce… Florentina

  Raspundeti acestui comentariu
 37. Dinu 10:02, ian. 28, 2015

  stau pe malul timisului si in fiecare noapte suntem terorizati de motocilisti… drace daca a venit vreun politist local ca sa amendeze.. si atunci de ce mai multi bani pentru politia locala… pardon paznici pe bani grei ca politisti nu sunt… nu au nici pregatire si nici capacitate de a aplica legea.. si atunci ma intreb pentru cine cere bai Florin Dumitru… ar trebui sa se duca la el in Oravita si sa faca pe nebunu, nu la Lugoj… lasa pe altu Dumitre mai bun decat tine si mai serios

  Raspundeti acestui comentariu
 38. RALUCA 10:27, ian. 28, 2015

  MUNCITI MAI MULT D-LE DUMITRU FLORIN SI DUPA ACEEA SUNTETI IN MASURA SA CERETI MAI MULTI BANI . BRAVO D-LE PRIMAR, VA FELICIT PENTRU CE ATI FACUT IN LUGOJUL NOSTRU.

  Raspundeti acestui comentariu
 39. negrei 10:45, ian. 28, 2015

  Bravo „ana lugojana”, nu puteam sa exprim mai bine ceea ce gandesc. Vad ca toti judeca aparentele. NU e important in definitiv subiectul sau persoana care a INDRAZNIT sa-l atace pe primarul nostru care se crede DUMNEZEUL Lugojului. Important este ca s-a intamplat, cineva, un om, un cetatean al Lugojului a avut curajul si demnitatea sa-l infrunte pe acest om de nimic, acest om care minte de cate ori deschide gura, acest om care sfideaza pe oricine, acest om care face de rusine acest oras prin atitudine si comportament.
  Lugojeni e timpul sa ne luam Lugojul inapoi!!!!

  Raspundeti acestui comentariu
 40. mircea l 10:47, ian. 28, 2015

  Se cearta tusea si cu junghiul.Pestele de la cap se-npute domnule primar. Sunt convins ca politia nu isi face treaba pentruca vad ce se intimpla pe strazi ,nu le pasa de nimic ,intoec capul daca vad ceva la care ar trebui sa intervina .Dar la mai toate institutile oprasului sunt pe functi oameni dv pe care dv i-ati instruit cum sa se comporte.dv luati apararea pe la gangan la emisiune celor de la meridian care noi vedem ce lucrari de mintuiala fac si ce lasa in urma lor numai sparturi si gropi,celor de la salprest care nu trec cu lunile prin cartiere ,si cind vin numai curatenie nu se poate chema ,parca trece taifunul nu un muncitor care sa faca curat,ba mai mult au pretenti sa le bagi in buzunar ceva ca sa dea cu matura. Daca dv ati ajuns sa-l intrebati pe seful politiei locale daca mai vine la servici,atunci inseamna ca dv cunoateti bine cum se comporta si l-ati tolerat.Rusine domnule primar ca lugojean dv ati promis lugojenilor ca o sa faceti lugojul un oras european ,insa dv il trageti in jos ne duceti la sapa de lemn ,o sa fim ca in comuna primitiva fara apa fara salubrizare fara un spital performant si cite altele ati fi putut sa faceti in toti acesti ani.Sper ca nu indrazniti sa ne mai sufocati cu un mandat–ar fi culmea

  Raspundeti acestui comentariu
 41. AlinALin 11:30, ian. 28, 2015

  Nu stunem pe stadion dar trebuie strigata : Demisia domnului Dumitru !

  Raspundeti acestui comentariu
 42. GheoGheo 11:31, ian. 28, 2015

  Politia nu ar trebui sa traga la raspundere conducerea !

  Raspundeti acestui comentariu
 43. GheoGheo 11:35, ian. 28, 2015

  Domnul Primar e trecut prin viata mai mult decat acest Dumitru . Nu ar treubi sa comenteze el despre deciziile dansului .

  Raspundeti acestui comentariu
 44. alin cosmin topoliceanu 11:56, ian. 28, 2015

  Boldea nu va mai avea niciun mandat. Important e sa nu duca mafia lui mai departe. Dumitru ar trebui sa fie un erou ptr subordonati si oamenii care inteleg ce se intampla in oras. Primaru de la recas se pare ca are un frate la lugoj, boldea se numeste. A pus la csm director un pnlist traseist la Psd, bologa. A pus diriginte de santier un udmrist, Poszar fost vice ptr ca cel dinainte nu i-a facut jocurile. Scandaluri si oameni mutati prin primărie, alungati. In primărie sunt angajati care lucreaza in paralel in austria sau germania. Credeti ca pe gratis? Afacerile cu pdlisti etc . Atmosfera creata de grandomania si prostia lui boldea este de haos. Sa vina sa se verifice pe bune platile si încasările si o sa vedeti cum vine autobuzul . Fiti cinstit dle primar si puneti toate contractele si toate firmele cu care lucrati pe banii nostri si lugojenii se vor infiora. Mai tineti minte crizele lui boldea ca o fata de la investitii s a intalnit cu un ziarist in primărie fiind urmărită de portar? Off mai boldea vine ea scadenta

  Raspundeti acestui comentariu
 45. Mihaela 12:57, ian. 28, 2015

  Toti primari care nu acorda norma de hrana si alte sporuri politiei locale, ar trebui Comentariu moderat!; siguranta cetateanului este pe primul loc .

  Raspundeti acestui comentariu
 46. ileana 14:54, ian. 28, 2015

  Poate ca seful politiei locale ar trebui sa fie demis din alte motive ,dar ca a indraznit sa-i spuna verde-n fata primarului smecheriile pe care le invirte in oras nu e motiv de demitere.Nu suntem in comunism sa ni se inchida gura ,avem dreptul sa ne spunem parerea si sa ne cerem drepturile ,dar primarul nostru nu prea vrea sa inteleaga si cauta sa jigneasca si sa -si incoarde muschi la oricine.Stim cu toti ca domnul Dumitru e un protejat al primarului ,dar poate ca si-a dat seama ca lumea vede si nu mai suporta minciunile si mitocaniile primarului ,si fiind o persoana tinara incearca sa se delimiteze de aceste jocuri murdare si incearca sa fie pentru oameni .O rusine ca ajung sa-si spele toalele in public

  Raspundeti acestui comentariu
 47. dani 16:43, ian. 28, 2015

  Bine ai facut DL.DUMITRU ca ai spus adevarul ar trebuii si ceilalti colegi care suntem in PSD sa-i spunem anumite adevaruri pe care primarul crede ca nu le vedem

  Raspundeti acestui comentariu
 48. guta 19:39, ian. 28, 2015

  Bravo DUMITRE ,,,, teren ti-a dat, casa ai facut, acum pe EL ,nu ierta nimic,,,, BAFTA !!!!

  Raspundeti acestui comentariu
 49. IonutBucegi 21:06, ian. 28, 2015

  Rusine Dumitru . Fapte si apoi vorbe !

  Raspundeti acestui comentariu
 50. Carla20 21:07, ian. 28, 2015

  Domnul primar are dreptul de a conduce orasul cum crede el mai bine . Respect ! Nu se face asa ceva domnule Dumitru !

  Raspundeti acestui comentariu
 51. anonimus 21:11, ian. 28, 2015

  Jos Dumitru rusinee !!

  Raspundeti acestui comentariu
 52. ionescu 21:13, ian. 28, 2015

  Bravo ..in loc sa isi faca treaba , politia se ocupa de altceva !

  Raspundeti acestui comentariu
 53. Chio 21:16, ian. 28, 2015

  Dumitru nu se multumeste cu un deget ,vrea toata mana !

  Raspundeti acestui comentariu
 54. Olaroiu Ion 21:21, ian. 28, 2015

  In primul rand sunteti angajat domnule Dumitru , nu aveti nici o treaba cu aceste lucruri !

  Raspundeti acestui comentariu
 55. Iancumd 21:25, ian. 28, 2015

  Domnul Dumitru nu a progresat pana acum cu nimic ..asta ii da dreptate domului primar !

  Raspundeti acestui comentariu
 56. bubu 09:36, ian. 29, 2015

  Nu face el scandalu asta fara sa aiba ceva in spate,la mana….asta toarna tot pe la mai marii partidului prin bucuresti…poate se urmareste schimbarea lu boldea la nivel de partid….oricum din cate vad pe net e printre putinele orase care nu beneficiaza de norma de hrana deci poate vom avea surprize,e de urmarit situatia!

  Raspundeti acestui comentariu
 57. emil maris 16:55, ian. 29, 2015

  Lasatil sa spuna tot ce se intimpla ,dece sa-i fie rusine sefului politiei locale,pentruca spune ca nu e adevarata suma pe care au primito—-una spune si alta face.Peste tot unde face priomarul; abuzuri ar trebui sa iasa si sa spuna public adevarul,pentruca altfel nu mai facem progrese niciodata.DIn cauza asta sunt lucrarile de proasta calitate si e dezastru in tot orasul pentruca primarul face ce vrea el cu bani publici si iasa si spune numai minciuni.Dece uitati dragi lugojeni ca au trecut vremurile comuniste si dictatura ,noi cu toti avem dreptul sa laudam si sa criticam si luam decizi,si nu sa comande un ins care s-a milogit o gramada de ani de lugojeni sa-l voteze ca primar ,si cind a ajuns cu ajutorul psd isi arata adevarata fata ,si se crede dumnezeu nostru

  Raspundeti acestui comentariu
 58. Ciochina Adrian 18:22, ian. 29, 2015

  Sunt cetatean si contribuabil al acestui oras, abia imi duc povara cheltuielilor de intretinere. In plus trebuie sa accept din saracia mea si plata salariului tau. Ajunge Florin Dumitru ! Boldea a facut mult pt Lugoj, in ceea ce priveste dezvoltarea orasului, dar n-a facut nimic cu oameni ca tine , pentru care cetateanul nu inseamna nimic. Acesti oameni n-au ce sa caute in administratia locala! Dle Boldea , in calitatea pe care o am de contribuabil, va cer sa-l demiteti pe acest individ, de urgenta!

  Raspundeti acestui comentariu
 59. john doe 19:38, ian. 29, 2015

  Ciochina Adrian ai scris pe toate site-urile,mai fa o pauza!

  Raspundeti acestui comentariu
 60. zoly 07:52, ian. 30, 2015

  NU cred ca vreun sef de la vreo institutie din lugoj poate sa ia vreo hotarire sau decizie fara acordul primarului.Primarul si-a instalat pe functi oamenii lui pe care a putut sa-i manevreze dupa bunul plac si care -i sunt loiali.Se stie ca primarului ii place sa dicteze sa comande numai el,fara sa tina cont de alte pareri.Ce s-a intimplat intre cei doi ,primar si seful politiei locale numai ei stiu,oricum sunt penibili si arata lugojenilor increngaturile dintre ei.

  Raspundeti acestui comentariu

Lasati un comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul LugojOnline.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii. Intreaga responsabilitate a formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian