Breaking News
Cont utilizator
Login | Inregistrare | Modificare Profil

Traducere site

Rezultatele probei scrise la examenul pentru directorii scolilor si gradinitelor din Lugoj. Trei candidati respinsi, 17 declarati admisi!

Spatiere randuri+- ADimensiune font+- Printati articolul


Proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis, a avut loc miercuri, la Universitatea de Vest din Timisoara.

Proba a constat intr-un test grila cu 60 de intrebari, care a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive si a competentelor manageriale ale candidatilor, care au avut la dispozitie 2 ore pentru a-l rezolva. Pentru proba de concurs punctajul maxim a fost de 50 de puncte, punctajul minim de promovare a probei fiind de 35 de puncte. Au fost declarati „admisi” candidatii care au realizat un punctaj de cel putin 35 de puncte. Potrivit metodologiei de desfasurare a concursului, Membrii comisiilor de concurs au evaluat testul-grila in aceeasi zi cu examenul, dupa expirarea duratei maxime de rezolvare, in prezenta candidatilor si a 2 martori alesi succesiv dintre candidati. Rezultatele probei scrise nu se pot contesta. Intre cei care au sustinut prima proba a concursului, s-au numarat si 20 de candidati din Lugoj. 17 dintre acestia au fost declarati admisi, iar trei nu au realizat punctajul minim necesar:

Colegiul National „Coriolan Brediceanu”
Sima Aurelian – 45,625 puncte
Gheorghita Sebastian – 45,000 puncte

Colegiul National „Iulia Hasdeu”
Fedorca Letitia Elena – 39,375 puncte
Suciu Horatiu – 46,975 puncte
Popirlan Doina Lelica – 40,625

Scoala Gimnaziala Nr. 2
Sirbu Gabriela – 41,250 puncte
Maris Florin Ioan – 48,125 puncte

Colegiul Tehnic „Valeriu Braniste”
Gheorghe Nicolae Cosmin – 44,375 puncte
Pop Silvia – 48,125 puncte
Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Alexandru Rosca”
Paraschivu Viorica – 46,250 puncte
Frunzea Veronica – 46,250 puncte
Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”
Pop Marcela Delioara – 43,750 puncte, inscrisa initial doar la functia de director adjunct, dar care a candidat ulterior la ambele functii din cauza respingerii dosarului candidatului Gogu Cristian, pentru lipsa CV-ului, a cererii de inscriere, a ofertei manageriale si a scrisorii de intentie.
Gradinita PP 2
Fanu Simona Marcela – 41,250 puncte
Scoala Gimnaziala Nr. 3
Lazar Viorica – 45,625 puncte

Scoala Gimnaziala „Eftimie Murgu”
Fiat Daniela – 43,750 puncte

Scoala Gimnaziala „Anisoara Odeanu”
Tipei Dana – 45,625 puncte

Clubul Sportiv Scolar
Moatar Simion – 40,625 puncte

Intre candidatii care nu au realizat punctajul minim necesar pentru promovarea primei probe se numara Voda Teodora, de la Gradinita PP 4 – 32,500, Mocanu Marcela Nina, de la Gradinita PP 5 – 33,125 puncte si Madroane Petru, de la Scoala Gimnaziala de Muzica „Filaret Barbu” – 29,375 puncte. O situatie aparte a fost cea a candidatului Luminosu Ionel, de la Scoala Gimnaziala „Anisoara Odeanu”, caruia comisia i-a respins dosarul din cauza lipsei documentului care atesta cunoasterea limbii germane si lipsa documentului scris care sa ateste consultarea grupului parlamentar al minoritatii germane, in conditiile in care legea prevede ca doar unul dintre directori trebuie sa detina acest atestat, in cauza documentul fiind detinut deja de prof. Dana Tipei. Cu alte cuvinte, dosarul candidatului Luminosu Ionel a fost respins pe motive neintemeiate, astfel ca la concurs s-a prezentat doar actualul director, prof. Dana Tipei.

Urmatorele probe ale concursului de director si director adjunct, Interviul si evaluarea CV-ului, vor avea loc in intervalul17 octombrie 2016 – 17 noiembrie. Afisarea rezultatelor concursului va avea loc pe 18 noiembrie, iar depunerea contestatiilor se va putea face in intervalul 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiior si afisarea rezultatelor finale va avea loc in intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016, urmand ca pe 16 decembrie sa aiba loc validarea in consiliul de administratie al inspectoratului scolar a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister.

Comentarii

comentariiNiciun comentariu

Niciun comentariu Acest articol nu are inca niciun comentariu

Articolul acesta nu are inca niciun comentariu.

Dar dumneavoastra puteti comenta primul! Lasati un comentariu !

Lasati un comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul LugojOnline.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii. Intreaga responsabilitate a formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *


Articole asemanatoare

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian