6 thoughts on “Revolta pe strada Bistrei din Lugoj. Locuitorii au blocat accesul utilajelor care pregateau terenul pentru asfaltare

 1. Asa fac ca e mai usor si nu costa mult dar lucrarea iasa prost. Cum adica sa cheme proiectantul? Nu s-au stabilit lucrurile astea inainte? Pe baza a ce s-a inceput lucrarea? Ma doare capul. E bine ca se face, sau ca se vrea sa se faca, nu au nici o legatura alegerile cu lucrarile, asta cu alegerile am tot auzit-o de cand e primarul actual dar si pe vremea fostilor primari. Permanent sunt oameni nemultumiti.

 2. Trebuia scos pamantul, pe urma pusa piatra apoi turnat asfaltul si ar fi fost la nivel. Dar de unde? Ar fi fost costurile prea mari si in buzunarele proprii nu mai ramanea nimic! Nu conteaza calitatea lucrarilor si nici ca platitorii de taxe sa fie multumiti!

 3. Proiecte făcute din birou..lama,piatra și bitum…străzi înălțate și îngustate. La prosti merge

 4. La fel se face si pe strazile pregatite pt asfaltare din Balta Lata. Aici de ce nu trimite pe cineva Boldea pe teren ???
  Oricum BRAVO locuitorilor de pe aceasta strada care nu accepta mizeria Tehnocer.
  Aceasta munca de cacat facuta de-a lungul dinastiei Boldea se poate vedea in tot orasul ! Aveti grija cui incredintati viitorul orasului pt urmatorii 4 ani!

 5. Aceleasi lucruri de kkt marca primarului, lucruri facutwe fara cap ca si pana acum multe si deosebit de proaste calitativ.
  Cinste acelor locuitori care nu s-au lasat prostiti de actuala administratie, in sfarsit a vazut azi primarul ca nu mai merge cu prosteala, si asa e peste tot prin oras.

 6. Toate lucrarile facute de firmele ,,fratelui” maranelu sunt pe acest model= repede,prost,electoral.Si pe str.Baritiu ,Babes si Grigorescu au fost facute la fel.Halal pocainta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *