LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

FC Chisoda - CSM Lugoj 1 - 7 !! Cine ne mai sta in cale ?

Voteaza acest articol
(3 Voturi)

Echipa de fotbal a CSM Lugoj a trecut cu brio si meciul de la Chisoda.Lugojenii au dominat prima repriza deschizand scorul dupa o greseala a oaspetilor care si-au introdus mingea in propria poarta in minutul 37.

In repriza a doua lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Jucatorii de la Chisoda au iesit de la cabine fiind convinsi ca pot invinge Lugojul. Din pacatr pentru ei iesirea la joc a fost un adevarat dezastru. Bota a majorat avantajul in minutul 59 . Cei de la Chisoda au forta din nou iar contraatacurile lugojenilor au fost letale. In minutul 69 , Barnulescu a dus scorul la 3-0 pentru ca doua minute mai tarziu sa fie 4-0 prin golul lui Ardelean. Chisoda a cazut fizic si psihic iar in minutul 72 Drimus avea sa faca 5-0.Oaspetii au marcat si ei prin Ilcau insa lugojenii au mai marcat o data prin Bota in minutul 83 iar Argatu a stabilit scorul final de 7-1 in minutul 90+2.

Ultimul update: Duminică, 09 Octombrie 2011 21:46
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

1 Comment

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version