LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

www.lugojonline.ro a lansat si versiunea pentru telefoanele mobile. Stirile ajung la tine in timp real

Voteaza acest articol
(7 Voturi)

www.lugojonline.ro a lansat versiunea siteului pentru telefoanele mobile. Pentru ca suntem preocupati sa ai acces la informatie in orice moment, echipa LugojOnline a hotarat in premiera pentru Lugoj, imbunatatirea serviciilor utilizatorilor de Smart Phone-uri care aleg sa se informeze de pe www.lugojonline.ro.

Noua interfata pentru mobil este disponibila si poate fi accesata doar de pe terminalele mobile (iPhone, Android, Windows Mobile) Iata cum functioneaza: avand mai putina grafica de procesat, terminalele mobile incarca mult mai usor continutul de pe www.lugojonline.ro, de asemenea, incadrarea pe display-ul mobilului este optimizata, eliminandu-se navigarea dificila. Stirile vor fi afisate pe categorii, la fel ca si pe versiunea de desktop. Imaginile preluate de pe camerele Primariei Lugoj dar si transmisiunile live vor putea fi si ele vizualizate in conditii foarte bune.

Ultimul update: Vineri, 23 Septembrie 2011 11:44
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

3 comentarii

 • FERRY

  SUPER! Felicitari Liviu...

  FERRY Vineri, 23 Septembrie 2011 14:59 Link pentru comentariu
 • Robert

  Era nevoie, deoarece continutul prea incarcat al siteului nu era afisat in conditii optime pe telefon. Si ideea cu feedurile RSS este foarte buna. Dimineata, la prima ora, nu mai pornesti calculatorul sa te informezi cu stirile din oras. Le citesti direct de pe mobil, la o cafea, etc

  Robert Vineri, 23 Septembrie 2011 11:50 Link pentru comentariu
 • cristian

  bravo. sa o tineti tot asa !!!

  cristian Vineri, 23 Septembrie 2011 10:17 Link pentru comentariu

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version