LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Comerciantii din Piata "George Cosbuc" se muta langa Bazar. Magazinele din zona raman fara clienti.

Voteaza acest articol
(3 Voturi)
LugojOnline - Comerciantii din Piata "George Cosbuc" se muta langa Bazar. Magazinele din zona raman fara clienti. LugojOnline - Comerciantii din Piata "George Cosbuc" se muta langa Bazar. Magazinele din zona raman fara clienti.

Comerciantii din Piata "George Cosbuc" se vor muta in zona autogarii, intre Bazar si Piata de miei.

Incepand cu 21 martie, aici vor fi montate aproximativ 200 de mese, pentru ca toti vanzatorii sa poata sa isi desfasoare activitatea in conditii normale. Tot aici vor fi instalate doua boxe pentru persoanele care vand produse lactate cat si pentru cei care comercializeaza flori. Mutarea este necesara, deoarece piata agroalimentara va intra in procesul de demolare si reconstructie. Administratia locala cauta solutii pentru ca spatiul in care comerciantii isi vor desfasura temporar activitatea sa fie acoperit. Pe langa aceasta, in zona vor fi instalate toalete ecologice si se vor asigura celelalte utilitati. Primarul Francisc Boldea a anuntat ca va incerca sa ii ajute si pe comerciantii care au magazine in zona pietei, pentru ca multi dintre acestia vor avea de suferit din cauza lucrarilor. Piata "George Cosbuc" va fi evacuata pana in data de 25 martie, urmand ca firma care se ocupa de reabilitare sa inceapa demolarile.

Ultimul update: Miercuri, 06 Martie 2013 20:45
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

3 comentarii

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version