LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Cel mai spectaculos bal din toate timpurile va avea loc pe 3 martie. Organizatorii promit distractie si vanat din belsug

Voteaza acest articol
(4 Voturi)

Cel mai asteptat bal al anului, va avea loc pe 3 martie la restaurantul Acapulco.

Anuntul a fost facut vineri, de catre sefii Clubului Lugoj din cadrul Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Timis. Organizatorii au anuntat ca evenimentul va fi si in acest an unul deosebit. Biletele vor fi puse in vanzare cel mai probabil in cursul zilei de luni. Pretul unui bilet va fi de 90 de lei pentru vanatori si 100 de lei pentru persoanele care nu sunt membrii ai asociatiei. La fel ca si in anii trecuti in cadrul balului va avea loc si traditionala tombola, unde participantii pot castiga porci mistreti, fazani si iepuri. Vanatorii au invitat-o in acest an sa intretina atmosfera pe solista Mihaela Petrovici. Balul Vanatorilor este cel mai vechi bal care are loc la Lugoj. Primul bal a avut loc in orasul nostru in urma cu mai bine de un sfert de secol.

{youtube}XvwcTfPO1kc{/youtube}

Ultimul update: Vineri, 27 Ianuarie 2012 20:37
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

2 comentarii

  • scufita rosie

    intotdeauna am considerat ca oamenii frustrati se ascuns in spatele unei pusti de vanatoare... se duc ca drogatii pe campii si in paduri si trag aiurea in stanga si in dreapta. in urma cu sute de ani era pasiunea celor bogati, a aristocratilor. in zilele noastre a ajuns sa fie un obicei pentru acei ciocoi care au ajuns la bani asa cum se ajunge intr-un capitalism... salbatic! ce placere mai sumbra decat sa omori, si cica societatea a evoluat. unde a evoluat? la prostie, da. puneti-i pe oamenii astia sa adopte un animal (de un copil sau de ingrijirea unui batran nici nu poate fi vorba, ar ajunge aia sa se sinucida) sau sa faca un act caritabil din suflet. sa va stea in gat!

    scufita rosie Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 11:19 Link pentru comentariu
  • iapurasul poc

    un sfert de secol!?! spune nene 25 de ani,dupa '89 sa stie lumea de cand se fura in tara si au ajuns jmecherii vanatori si proprietari pe padurile romaniei.

    iapurasul poc Vineri, 27 Ianuarie 2012 23:21 Link pentru comentariu

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version