LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Gaina cu blana este vedeta inconstestabila. Lugojenii asteptati la expozitia de pasari si animale

Voteaza acest articol
(3 Voturi)
LugojOnline - Lugojenii asteptati la expozitia de pasari si animale. LugojOnline - Lugojenii asteptati la expozitia de pasari si animale. FOTO: LugojOnline

Cea mai mare expozitie din ultimii ani, este gata sa inceapa pe strada Buziasului din Lugoj.

Evenimentul se desfasoara pana la finalul saptamanii, intr-o locatie foarte buna, care a permis crescatorilor de pasari si animale sa aduca in orasul nostru cele mai bune exponate. Cei care isi doresc sa vada pasari si animale de casa, sunt asteptati sa petreaca cateva minute in mijlocul unor exemplare care au la un loc sute de premii si medalii, atat la expozitiile nationale, cat si la cele internationale. Lugojul este recunoscut ca un leagan al crescatorilor de porumbei si iepuri de casa, astfel ca la evenimentul care are loc pe strada Buziasului, in hala in care a functionat magazinul Ambient, sunt asteptati si iubitori de animale din intreaga tara. Fara doar si poate, vedeta acestei expozitii este Matasea japoneza, o gaina decorativa cu fizic aparte. Denumita si gaina cu blana, pasarea are un penaj deosebit, avand aspect de blana, fiind matasos la atingere. Organizatorii expozitiei se asteapta la un numar record de vizitatori, evenimentul bucurandu-se si de participanti din strainatate. In cadrul expozitiei mai pot fi admirati pauni, papagali, dar si pasari domestice precum ratele. 

 

Ultimul update: Joi, 14 Noiembrie 2013 03:32
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version