LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Activitati didactice de tip outdoor. 70 de educatori au participat la un schimb de experienta la Costeiu

Voteaza acest articol
(6 Voturi)
LugojOnline - 70 de educatori au participat la un schimb de experienta la Costeiu LugojOnline - 70 de educatori au participat la un schimb de experienta la Costeiu FOTO: Adi Ilia

Gradinita PN nr.2 Costeiu, a gazduit vineri, un schimb de experienta al cadrelor didactice din invatamantul prescolar.

Tema actiunii, la care au participat peste 70 de educatori din mediul rural, a fost "Activitati didactice de tip outdoor". Evenimentul organizat in parteneriat cu Parohia Ortodoxa Silha, Primaria si Scoala Gimnaziala Costeiu, a debutat in incinta gradinitei, dupa care actiunea a continuat la biserica din comuna. Aici, copiii grupei combinate au ascultat si au luat aminte invataturile oferite de preotul Adrian Avram, dupa care au cantat si au spus rugaciuni. La eveniment a participat si reprezentantul Arhiepiscopiei Timisoarei pr. Sorin Lungoci, in calitate de consilier pe probleme de invatamant, reprezentantul Sindicatului "Spiru Haret", prof. Popescu Virgil, primarul comunei Costeiu, Petru Carebia, directorul scolii din localitate prof. Lenuta Predesteanu si metodistele Zenovia Ciuche si Terezia Biriescu. Coordonatori ai proiectului au fost prof. Gabriela Avram, prof. Florin Avram si pr. Adrian Avram. La finalul intalnirii, cei prezenti au expus concluziile si au tinut discursuri, iar grupul Theoforos al Arhiepiscopiei Timisoarei, condus de diacon dr. Ionut Arderean a interpretat cateva cantece religioase. Astfel de actiuni, desfasurate in parteneriat intre scoala si biserica, au loc semestrial in unitatile scolare, unde cei prezenti iau parte la diverse activitati demonstrative despre dezvoltarea mijloacelor moderne ale sistemului de invatamant prescolar.

Ultimul update: Joi, 14 Noiembrie 2013 12:49
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version