LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Sunt probleme, dar nu grave. Toate scolile din Lugoj incep cursurile luni

Voteaza acest articol
(2 Voturi)
LugojOnline - Sunt probleme, dar nu grave. Toate scolile din Lugoj incep cursurile luni LugojOnline - Sunt probleme, dar nu grave. Toate scolile din Lugoj incep cursurile luni

Anul scolar va debuta luni, in ciuda deficientelor raportate de catre directorii de institutii la Inspectoratul Scolar Timis.

Anuntul a fost facut de conducerea ISJ, care a anuntat ca problemele constatate in unitatile de invatamant nu sunt grave si nu sunt in masura sa duca la amanarea inceputului de an scolar. In aceste conditii, clopotelul va suna pentru toti elevii lugojeni, managerii unitatilor de invatamant avand misiunea de a remedia deficientele din mers. Pana in acest moment toate scolile si-au stabilit ora de la care va avea loc traditionalul "careu" de inceput de an. La fel ca si in anii trecuti, deschiderea oficiala a anului scolar are loc diferit la unele unitati de invatamant. Noii manageri numiti la inceputul acestei luni au tinut cu tot dinadinsul sa ii aiba pe primar si pe consilierii locali la ceremonii, astfel ca unele unitati de invatamant vor incepe anul scolar si la ora 8:30, dar si la ora 10:00. Singura scoala particulara din Lugoj, Scoala Crestina Harul, a anuntat deschiderea anului scolar pentru ora 10:30.

Ultimul update: Vineri, 13 Septembrie 2013 18:21
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version