LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Ordinul a fost publicat in Monitorul Oficial. Prima gradinita particulara din Lugoj s-a desfiintat.

Voteaza acest articol
(3 Voturi)
LugojOnline - Prima gradinita particulara din Lugoj s-a desfiintat. LugojOnline - Prima gradinita particulara din Lugoj s-a desfiintat. FOTO: LugojOnline

Ministerul Educatiei Nationale a publicat recent in Monitorul Oficial ordinul conform caruia, Gradinita Crestina "Copiii Harului" nu va mai exista chiar din aceste zile.

Ordinul 4037 din 28 iunie 2013, prevede fuziunea prin absorbtie a unitatii de invatamant preuniversitar particular Gradinita Crestina "Copiii Harului" din municipiul Lugoj, de catre unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Harul" din municipiul Lugoj. In conformitate cu acest ordin, unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Harul", preia toate drepturile si obligatiile unitatii de invatamant preuniversitar particular Gradinita Crestina "Copiii Harului". In Monitorul Oficial se precizeaza faptul ca patrimoniul unitatii este preluat de Scoala Primara pe baza de protocol de predare-primire. In cazul desfiintarii unitatii de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Harul" din municipiul Lugoj, patrimoniul acestei unitati de invatamant revine fondatorilor. Personalul didactic, didactic auxiliar si nedidactic din gradinita va fi preluat de unitatea de Scoala Primara "Harul". Incepand din data de 10 iulie, la Scoala Primara "Harul" din municipiul Lugoj, vor functiona nivelurile de invatamant "prescolar" si "primar". Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar, respectiv Inspectoratul Scolar al Judetului Timis, vor duce la indeplinire prevederile ordininului semnat de catre secretarul de stat in Ministerul Educatiei Nationale, Gigel Paraschiv.

Ultimul update: Vineri, 19 Iulie 2013 01:11
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version