LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

I-au scos afara din Lugoj. O satra de rromi nomazi a fost evacuata de Politia Locala.

Voteaza acest articol
(3 Voturi)
LugojOnline - O satra de tiganii nomazi a fost evacuata de Politia Locala. LugojOnline - O satra de tiganii nomazi a fost evacuata de Politia Locala. FOTO: LugojOnline

Rromii nomazi au fost evacuati de catre agentii de la Politia Locala Lugoj, dupa ce acestia isi instalasera tabara pe un teren de pe malul raului Timis.

Politistii au fost sesizati de cativa cetateni, ca mai multe femei de etnie rroma cu copii in brate au luat cu asalt piata de langa autogara si s-au apucat de cersit, agresand verbal trecatorii. Agentii de la Interventie si cei de la Rutiera s-au deplasat de urgenta in zona si au gasit acolo mai multi adulti si copii, la un loc cu animale si pasari, dar si cateva carute cu coviltir. Evacuarea rromilor s-a desfasurat fara probleme, polititistii locali procedand la legitimarea acestora, dupa care i-au invitat sa paraseasca zona respectiva. Caravana rromilor a fost escortata de catre masinile politiei locale, pana la iesirea din oras.

Ultimul update: Miercuri, 19 Iunie 2013 20:29
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

3 comentarii

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version