LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

FOTO&VIDEO - Distractie mare la rugile de la Costeiu si Belint.

Voteaza acest articol
(2 Voturi)
LugojOnline - Distractie mare la rugile de la Costeiu si Belint. LugojOnline - Distractie mare la rugile de la Costeiu si Belint. FOTO: LugojOnline

Sute de oameni au luat parte la rugile din comunele Costeiu si Belint.

La Costeiu, manifestarile au inceput cu o actiune la care si-au dat concursul membrii Ansamblului "Florile Stavilarului", imbracati in costume populare traditionale romanesti si sarbesti. Acestia, in frunte cu primarul comunei, Petru Carebia, au format un alai care a strabatut drumul pana la locul amenajat special pentru acest eveniment. Jocul a fost deschis apoi de preotul satului, Eugen Ciutac, impreuna cu o tanara domnisoara din comuna. Atmosfera a fost intretinuta de solistii Dana Gruescu si Ioan Dragomir Papu impreuna cu formatia condusa de Titel Brestovicean. La Belint, programul a fost deschis de membrii Ansamblului "Hora Belintului" care au prezentat o suita de dansuri populare. Programul a fost continuat de solistul Petrica Miulescu Irimica si formatia acestuia. Rugile vor continua si marti, cand este de asteptat ca numarul celor prezenti sa fie mult mai mare.

{youtube}Bsp3svWt80E{/youtube}

Ultimul update: Marți, 22 Aprilie 2014 17:39
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

1 Comment

  • pusa

    frumos...dar remorca aia arata groaznic...no puteti inlocui cu altceva?

    pusa Marți, 07 Mai 2013 09:33 Link pentru comentariu

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version