LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Crima la Bethausen. Talharita si ucisa in propria locuinta.

Voteaza acest articol
(2 Voturi)

O femeie in varsta de 73 de ani, din localitatea Bethausen, a fost gasita marti dimineata, fara suflare in propria casa.

Aceasta locuia singura, iar cea care a gasit-o este chiar sora femeii, care a alert vecinii si autoritatile. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, criminalisti si procurori, care au efectuat primele cercetari. Politistii au retinut doi tineri care sunt suspecti de moartea femeii. Acestia se afla in prezent la audieri, la sediul postului de Politie din comuna. Din primele verificari se pare ca tinerii ar fi baut la birtul din localitate, dupa care, sub influnta bauturilor alcoolice au intrat peste femeie si au batut-o pana au omorat-o. Agresorii au recurs la acest gest pentru a o face pe batrana sa le spuna unde sunt banii din pensia pe care aceasta a primit-o cu o zi in urma. Ancheta continua sub indrumarea unui procuror criminalist, care incearca sa stabileasca exact ce s-a intamplat.

 

 

Ultimul update: Luni, 22 Aprilie 2013 21:19
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version