LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Angajari. Ministerul Apararii a prelungit termenul recrutarilor din cauza numarului mare de candidati care doresc sa munceasca in armata

Voteaza acest articol
(4 Voturi)
LugojOnline - Ministerul Apararii a prelungit termenul recrutarilor din cauza numarului mare de candidati care doresc sa munceasca in armata LugojOnline - Ministerul Apararii a prelungit termenul recrutarilor din cauza numarului mare de candidati care doresc sa munceasca in armata

Ministerul Apararii Nationale va prelungi termenul initial de depunere a dosarelor pentru recrutarea soldatilor si gradatilor profesionisti pana la data de 8 martie.

Aceasta decizie vine in urma numarului mare de solicitari din partea tinerilor pentru a face parte din fortele Armatei. In primele zile, sute de candidati s-au inscris in fiecare judet pentru examinarea medicala. "M.Ap.N. saluta interesul tinerilor pentru armata si sprijina constant acest demers, prin programele initiate de catre structurile abilitate" se anunta intr-un comunicat de presa. Perioada initiala de depunere a cererilor pentru ocuparea locurilor scoase la concurs de M.Ap.N. era intre 4 si 22 februarie. Documentele tipizate care fac parte din dosarul de candidat - cererea de inscriere, fisa de cunoastere, fisa de examinare medicala - sunt asigurate de catre birourile informare-recrutare. Detalii despre procesul de recrutare al militarilor se pot gasi la link-ul http://www.mapn.ro/recrutare/sgv1.php.

Ultimul update: Miercuri, 13 Februarie 2013 22:40
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version