LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Italienii de la Tirrena Scavi incep lucrul. Sunt sanse mari ca tronsonul Sanovita–Traian Vuia sa fie finalizat pana in vara.

Voteaza acest articol
(3 Voturi)
LugojOnline - Italienii de la Tirrena Scavi incep lucrul. Sunt sanse mari ca tronsonul Sanovita–Traian Vuia sa fie finalizat pana in vara. LugojOnline - Italienii de la Tirrena Scavi incep lucrul. Sunt sanse mari ca tronsonul Sanovita–Traian Vuia sa fie finalizat pana in vara.

Muncitorii de la firma care se ocupa de constructia autostrazii Lugoj-Deva, se intorc la lucru in aceste zile.

Dupa aproape doua saptamani de vacanta, italienii si romanii se apuca de treaba. Primii dintre muncitori au inceput sa vina deja la lucru, acestia verificand zecile de utilaje. Italienii au anuntat ca sunt hotarati sa reia in forta lucrarile, obiectivul fiind acela de a limita pe cat posibil intarzierile. Trasi de urechi de catre cei de la Ministerul Transporturilor, italienii au trecut peste probleme si par sa isi vada de treaba. Constructorii au avansat nesperat de mult cu lucrarea, muncind zi si noapte pe santier. Munca nu este una usoara, lucrandu-se pe mai multe fronturi, mai ales ca trebuie sa lege si centura orasului de tronsonul de autostrada Sanovita-Traian Vuia. Munca constructorilor se vede cu ochiul liber. Pe tronsonul de autostrada s-au turnat cateva straturi de asfalt si zeci de piloni, iar acum se asteapta sosirea si montarea podurilor care vor traversa drumurile comunale si raul Bega. Pentru a nu trimite in somaj toti soferii, constructorii au recurs la o solutie de compromis, firma platindu-si angajatii cu un procent consistent din salariu ca sa stea acasa. Italienii s-au temut ca trimiterea in somaj tehnic s-ar putea sa ii faca sa piarda unii dintre angajati, astfel ca au preferat sa ii plateasca pana in primavara. Lucrarile in regim normal la autostrada ar putea fi reluate in luna martie, insa italienii isi pun mari sperante si cred ca sutele de camioane sa isi vor pute relua activitatea mai devreme, daca vremea o va permite. 

Ultimul update: Marți, 08 Ianuarie 2013 21:25
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

3 comentarii

 • Virzob Cristian

  Buna ziua .Ma numesc Vîrzob Cristian si as dori sa lucrez in cadru firmei dumneavoastră ca mașinist utilaje terasiere sau ca șofer .menționez ca dețin o experienta de 5 ani pe buldoescavator 3 ani pe escavator si 4 ani ca șofer .Nr de tel0767393393

  Virzob Cristian Duminică, 15 Martie 2015 19:34 Link pentru comentariu
 • licurici viorel

  abunaziua,as dori niste inf daca se fac angajari,am lucrat la bechtel si la strabac ne anunta si pe noi cineva daca se fac angajarii va mul

  licurici viorel Duminică, 02 Martie 2014 11:11 Link pentru comentariu
 • Un trecător

  E vorba de autostrada Lugoj - Traian Vuia. Până la Deva ... mai e mult pentru că nu s-a început acel tronson.

  Un trecător Miercuri, 09 Ianuarie 2013 00:12 Link pentru comentariu

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version