LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Eroare
 • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/lugojon/public_html/images/vulturiicatania2012
Notificare
 • JW_SIGP_PLG_NOTICE_03 images/vulturiicatania2012

Vulturii Lugoj - FC Caransebes 2 - 4. Carasenii l-au adus cu picioarele pe pamant pe Cosmin Stan

Voteaza acest articol
(4 Voturi)

Vulturii Lugoj au debutat pe teren propriu in Liga a III-a cum nu se putea mai prost.

Dupa victoria de la Targu Jiu, Cosmin Stan credea ca Vulturii se vor bate de la egal la egal cu echipa din Caransebes. Calculele hartiei au fost date insa peste cap dupa ce Micsa a scapat la primul gol mingea in poarta. Caransebesenii au prins curaj si s-au desprins la 3-0 dupa alte doua goluri de generic. FC Caransebes a intrat la pauza cu 3-0, lugojenii incercand in a doua repriza sa spele rusinea. Lugojenii au aparut mult mai hotarati in teren si au reusit sa reduca din diferenta. Lugojenii au marcat de doua ori prin Serban Florentin insa efortul nu a putut impiedica echipa din Caransebes. Vulturii pierd primul meci pe teren propriu din Liga a III-a si Cosmin Stan este readus cu picioarele pe pamant dupa ce vorbea mai tot timpul de promovarea in Liga a II-a.

{gallery}vulturiicatania2012{/gallery} 

Ultimul update: Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 00:37
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

2 comentarii

 • AdiTM

  Stan vorbea de promovarea in B in momentul barajului de C. De atunci insa lucrurile s-au inrautatit in administrarea echipei. Cu toate acestea, sunt convins ca Stan nu se va multumi doar cu evitarea retrogradarii, obiectivul trasat.

  AdiTM Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 08:30 Link pentru comentariu
 • SUPORTER

  rusine pacat de oameni ce au fost la stadion micsa a ingropat echipa . Micsa trezestete ca nu mai esti div D .

  SUPORTER Vineri, 14 Septembrie 2012 20:01 Link pentru comentariu

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version