LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Actiune de suflet la Centrul de Plasament. Rotaract a daruit copiiilor o biblioteca.

Voteaza acest articol
(1 Vot)

Clubul Rotaract Lugoj impreuna cu partenerii sai si cu sprijinul unor sponsori au reusit sa amenajeze o mica biblioteca, in cadrul Centrului de Plasament de pe strada Bocsei.

Biblioteca va permite celor mici sa patrunda in lumea tainica a povestilor. Actiunea a inceput prin colectarea cartilor de la cei care le-au donat si s-a finalizat pe 1 iunie de ziua copiilor. In cadrul proiectului, care se deruleaza cu aprobarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, au fost implicate si scolile din oras. Prin acest gest voluntarii au dorit sa aduca o farama de bucurie in sufletele copiilor institutionalizati si sa le faciliteze acestora accesul la educatie si cultura.

Ultimul update: Duminică, 03 Iunie 2012 10:04
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version