LugojOnline.ro

Switch to desktop Register Login

Elevii si profesorii de la Scoala de Arte Frumoase "Filaret Barbu" din Lugoj vor concerta in Ungaria

Voteaza acest articol
(1 Vot)

La mijlocul acestei saptamani, joi, 17 mai, pe scena salii festive a Scolii Elementare de Muzica "Erkel Ferenc" din Gyula - Ungaria, elevii si profesorii de la Scoala de Arte Frumoase "Filaret Barbu" din Lugoj vor sustine un concert.

Evenimentul are loc in cadrul primei etape a parteneriatului semnat de reprezentantii celor doua institutii de invatamant vocational. Elevii vor fi coordonati de prof. Petru Madroane, managerul institutiei, si prof. dr. Constantin-T. Stan. Acesta este debutul unui proiect mai amplu, initiat de prof. dr. Constantin Tufn Stan, prin care se urmareste stabilirea unor relatii de prietenie si colaborare artistica intre institutii similare din diferite arii geografice europene, precum si intensificarea legaturilor culturale cu romanii de pretutindeni, in spiritul principiilor promovate in contextul noii constructii politice europene. Concertul lugojenilor va avea loc incepand cu ora 17,00.

Ultimul update: Vineri, 18 Mai 2012 22:02
Bella Gold Lugoj

Bella Gold Lugoj

Lasati un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Asigurati-va ca introduceti corect informatiile solicitate. Folositi un limbaj decent fata de utilizatorii si editorii www.lugojonline.ro Intreaga responsabilitate juridica pentru comentarii revine autorilor acestora, acestea nereprezentand sub nici o forma pozitia LugojOnline.ro. Articolele marcate cu semnul (P) sunt materiale publicitare, motiv pentru care nu sunt acceptate comentarii!

© LugojOnline.ro 2014 | Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version