0 thoughts on “Greva la radio-televiziunea locala. Angajatii refuza sa mai munceasca

 1. Sunt tare mâhnit de situaţia în care a ajuns Nova Fm şi mă gândesc sincer la foştii mei buni colegi din radio, alături de care am pus muuult suflet şi pasiune. Au fost ani frumoşi plini de satisfacţii, ani de care îmi aduc aminte cu multă plăcere însă era evident că acea foarte frumoasă perioadă nu putea dura la nesfârşit pentru că, până la urma urmei, atât radioul cât şi televiziunea sunt un „business” iar în afaceri totul se rezumă la bani. Trist.

 2. Mai Ristivoi…sau Risti..put..ce comentezi atata???…ia munceste si tu fara sa fii platit ca oameni aceia si sa apelezi la credite bancare sa ti cumperi locul de munca…plina e lumea de destepti….si pacat ca sunt toti din cei care ani de zile au dormit pe la radio..sau tv..si acu vin sa fac pe desteptii!!!….tu ai apleat la credite pt afacerea ta???…sau ai filmat si tu diverse evenimente…urat din partea ta sa ataci angajatii…!!

 3. bine ca unii au reusit sa coboare la timp din corabia naufragiata….. cu ajutor sau fara. Si chestia cu pupincu….
  este foarte adevarata. Cei ce aveau de gand sa faca ceva pentru acel post si pentru cei care il urmareau au fost gatuiti de cei de mai sus amintiti…. e pacat… cred ca saracul Profesor… stiti voi cine, se rasuceste acolo unde e… rusine celor care au reusit sa duca de rapa tot ce a ridicat el…

 4. Toti angajati sa puna mana de la mana, sa apeleze la credite bancare, sa cumpere TEN TV, devin si ei patroni, o sa conduca o afacere proprie, o sa vada cat este de usor sa fii patron si apoi o sa vedem noi daca mai critica sau isi bat joc de oamenii de afaceri.
  Le uram succes! Cam greu. Datoriile TEN TV sunt mai mari decat face firma. Noi, cei care am plecat la timp, slava domnului, avem de mancat o paine usoara. Nu poti sa fii tot timpul cu capul plecat si in acelasi timp cu gandul la greva.

 5. Normal sa se intimple asa cu oamenii care sint acolope post de sefi, domnul Gangan a.k.a. „te pup” si un alt „meserias”, dl. Festog, care, crezind ca postul radio ii apartine, a schimbat politica muzicala in ceva mai de cacao decit Pish Fm (a se citi Kiss Fm) si uite asa s-au dus si radio-ul si tv-ul la vale!
  Intotdeauna pe acolo valorile n-au avut loc de lichele care au tras limbi la cururi puturoadr si saracii oameni au plecat la alte radiouri sau au inceput pe cont propriu. Groparii se stiu, orasul ar trebui sa la multumeasca pupincuristului sef si super trepadusului sau loial!
  Sictir tovarasi!

 6. Baieti , gasiti si voi o poza mai actuala !! nu una din secolul trecut ! Sau daca asta e aparatura din emisie …. nici nu ma mir ca nu mai se invarte roata sau ca saracii oameni isi aduc de acasa tot felu’ de aparate sa poata functiona !

 7. La marginea prapastiei , e putin spus ! Cred ca sunt cu un pas in fata !!!!
  S-a facut totul praf mai ales de cand e manager pupincuristul Ganganova !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *