Breaking News
Cont utilizator
Login | Inregistrare | Modificare Profil

Traducere site

Spitalul Municipal Lugoj angajeaza medic specialist. Vezi conditiile de participare la concurs!

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article


Spitalul Municipal "dr. Teodor Andrei" Lugoj scoate la concurs postul vacant de medic specialist medicina de familie in cadrul biroului de management al calitatii serviciilor medicale.Conditii de participare la concurs:

  • Gradul profesional: medic rezident aflat in ultimul an de pregatire, medic specialist in specialitatea medicina de familie.
  • Tematica de concurs: tematica pentru obtinerea gradului de medic specialist in specialitatea medicina de familie.

Dosarul de concurs cuprinde:

– cerere in care se mentioneaza functia pentru care doreste sa concureze;
– copie xerox de pe diploma de medic;
– dovada participarii la un curs de pregatire in domeniul calitatii serviciilor medicale, recunoscut de Ministerul Sanatatii, organizat de Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti sau de Autoritatea Nationala Pentru Calificari.
– adeverinta/certificat de confirmare in gradul profesional in specialitatea medicina de familie;
– copie al certificatului de membru al Organizatiei Profesionale cu viza pe anul in curs;
– dovada/inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una dintre sanctiunile prevazute la rt.447 alin.(1) lit.a sau f, la art.531 alin.(1), lit.d ori e, respective la art.617 alin.(1) lit.d sau e din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatati, cu modificarile si completarile ulterioare;
– acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in anexa nr.3 la ordin;
– cazier judiciar;
– certificat medical din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candideaza;
– chitanta de plata a taxei de concurs de 150 de lei .care se va achita la sediul unitatii;

Dosarele se depun la secretariatul unitatii pana la data de 07.01.2016 ora, 15.00. Rezultatul selectarii dosarelor (admis/respins) se va afisa la sediul unitatii, stabilindu-se un termen de 5 zile lucratoare pentru completarea lor, respectiv 14.05.2015, orele 13.00.

Contestatiile privind dosarele respinse se adreseaza, in termen de 2 zile lucratoare din momentul afisarii, conducatorului unitatii care are obligatia de a le solutiona in termen de 2 zile lucratoare de la depunere. Concursul va avea loc la sediul unitatii dupa data aprobarii comisiei de concurs. Relatii suplimentare la birou R.U.N.O.S., teI.0256/353730-int.215.

Comentarii

comentarii0 Comments

No Comments This Article Has No Comments Yet

Sorry, either someone took all the comments and ran away or no one left any in the first place !

But You can be first to leave a comment !

Leave Your Comment

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul LugojOnline.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii. Intreaga responsabilitate a formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Related Articles

en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish