Breaking News
Cont utilizator
Login | Inregistrare | Modificare Profil

Traducere site

Ruga de Sfanta Maria Mare! Lugojul se pregateste de petrecerea prilejuita de hramul Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article


Ziua de 15 august a intrat in traditia orasului prin manifestarile dedicate hramului Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”.

Manifestarile vor debuta la sediul Primariei, la ora 10.00, cu primirea delegatiilor din strainatate care au dat curs invitatiilor. Vor fi prezente  delegatii din Jena – Germania, Szekzard si Mako – Ungaria, Nisporeni – Republica Moldova, Varset si Veliko Gradište – Serbia, Kriva Palanka – Macedonia, Ischele – Cipru. Tot de la ora 10 fanfara orasului va pleca din fata Primariei in cartierele orasului. Deoarece anul acesta Ruga Lugojeana se suprapune cu ultima parte a Festivalului International de Folclor „Ana Lugojana” aflat la a 13-a editie, dupa slujba de vecernie, membrii Ansamblului Folcloric „Lugojana”, alaturi de oficialitati, vor deschide Ruga printr-o hora la care vor participa si ansamblurile folclorice prezente la acest festival. Manifestarile vor continua pe scena din Piata Victoriei, unde vor canta solistii de muzica populara Stana Izbasa, Nicoleta Voica, Dana Gruescu, Andra David, Calin Danila, Larisa Lungu si Denisa Lupulescu. De la ora 20:30, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor vor avea loc spectacole de muzica pop-rock sustinute de trupele Fazz din Lugoj, Box Office din Timisoara si capul de afis, Rezident EX trupa care include muzicieni de renume international. Seara se va incheia cu un foc de artificii.

Comentarii

comentarii
Related Articles

en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish