Breaking News
Cont utilizator
Login | Inregistrare | Modificare Profil

Traducere site [prisna-google-website-translator]

Suntem primii!

Castigatorii Concursului regional de chimie „Memorial Octavian Larionescu”, editia a XI-a, 2019

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article


Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj a gazduit sambata, 23 noiembrie 2019, a XI-a editie a concursului regional de chimie „Memorial Octavian Larionescu”.

In concurs au fost inscrisi 401 de elevi din clasele VII-XII, provenind de la 38 de scoli din judetele Timis, Caras-Severin si Hunedoara. Prezenti la concurs au fost doar 361 de elevi. Subiectele, constituite din probleme variate ca tematica si grad de dificultate, au fost elaborate de profesori diferiti, din Lugoj si zona, respectiv din Timisoara si Cluj.

 

Pe durata desfasurarii concursului, participantii au fost supravegheati de profesori de la Liceul Teoretic „C. Brediceanu”, de la Scoala Gimnaziala „A. Odeanu”, de profesorii de chimie din Lugoj si zona, precum si de 25 de voluntari: studenti, masteranzi si doctoranzi, majoritatea fosti elevi ai liceelor „C. Brediceanu” si „I. Hasdeu” din Lugoj, si care actualmente studiaza la UVT, UPT sau UMF Timisoara, Facultatile de Chimie, Farmacie, Medicina si Stomatologie dar si altele. Corectarea s-a facut pe loc, dupa expirarea timpului de lucru, in prezenta patricipantilor. In urma aflarii punctajelor, profesorii s-au retras pentru centralizarea rezultatelor si stabilirea premiilor si a mentiunilor.

In cadrul festivitatii de premiere a elevilor s-au acordat in total 13 premii I, 12 premii II, 15 premii III, 49 mentiuni, iar din partea asociatiei profesorilor de chimie „Profchim Lugoj – Zona” inca 57 de mentiuni speciale. Elevii care au obtinut premii, au fost recompensati, ca si anul trecut, pe langa diplome si cu sume consistente de bani:
premiul I – 200 lei, premiul al II-lea – 150 lei si premiul al III-lea – 100 lei. Acesti bani au fost obtinuti prin sponsorizari, de la firme din zona (Kuhntop SRL, Ponderal Comert SC, Sorel Amigo, Dyacim Lugoj, Kortner & Co SRL, Cargo, Ardelean SRL), Restaurant Noma Catering, ZN Security, de la persoane fizice (fosti absolventi ai colegiilor Brediceanu si Hasdeu) si de la asociatia profesorilor de chimie „Profchim Lugoj – Zona”. Dorim sa multumim pe aceasta cale sponsorilor nostri, care prin donatiile lor, nu au facut doar o bucurie mare castigatorilor, ci si au recompensat munca sustinuta a elevilor, perseverenta si performanta,” se arata in comunicatul conducerii Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj

Castigatorii din acest an sunt:

La clasa a VII-a (125 inscrisi, 114 prezenti).

Premiul I – sase elevi: Braila Sonia Biliana de la C.N. „Traian Lalescu” Resita – prof. Avram Alina, Carabas Carmi Otniel de la Lic.Teor. „Harul” – prof. Dobrean Alina, Dinu Andrei de la Sc.Gimn. „Eftimie Murgu”Lugoj – prof. Stan Marius, Farcas Anamaria de la Lic.Teor. „Traian Vuia” Faget – Matesescu Narcisa Livia, Ionescu Raluca Teodora de la C.N” C.D.Loga” Timisoara – prof. Hittner Ana-Roza, Mocan Radu de la Sc.Gimn. „Sf. Maria” Timisoara – prof. Glavan Gigi.

Premiul II – cinci elevi: Balan Alexandra Maria de la Lic. Teor. „Iulia Hasdeu” Lugoj – prof. Barlea Ana, Martinescu Daniel Jimens de la Sc. Gimn.Dumbrava – prof.Medelean Adriana, Miron Amalia Patricia de la Sc.gimn. „Filaret Barbu” Lugoj – prof. Dobrean Alina, Simon David de la C.N. Banatean – prof. Cornelia Berbecar, Soie Andreea de la C.N. „Iancu de Hunedoara” – prof. Galia Liliana.

Premiul III – patru elevi: Bosioc Aser Adrian de la Sc. Gimn. Nr.4 Lugoj – prof. Alexandru Alexandra, Ciurescu Octavian de la C.N.”C.D.Loga” Timisoara- prof. Hittner Ana-Roza, Mot Andrei Laurentiu de la Sc. Gimn. „Nestor Oprean” Nr.2 Sannicolau Mare – prof. Ostrovati Liana, Rados Luca – Nicolas de la C. N.”Iancu de Hunedoaa ” – prof. Galia Liliana. Au mai fost acordate15 mentiuni si 21 mentiuni speciale.

Clasa a VIII-a (54 inscrisi, 51 prezenti)

Premiul I – doi elevi : Soporan Paul de la Sc. Gimn. Nr.30 Timisoara – prof. Feidi Anuta, Turcin Gabriel de la C. N. Banatean Timisoara – prof. Corina Briac.

Premiul II – un elev: Alecu Radu Catalin de la Sc. Gimn. „Nestor Oprean” Nr.2 Sannicolau Mare – prof. Ostrovati Liana.

Premiul III – un elev: Tokar Andreea Miruna de la C.N. ” C.D.Loga” – prof. Sylvester Monica. Si la aceasta categorie au fost acordate 8 mentiuni si 8 mentiuni speciale.

Clasa a IX-a teoretic (89 inscrisi, 80 prezenti)

Premiul I – un elev : Escariu Teodora de la Lic.Teor. „C. Brediceanu” Lugoj – prof. Barbu Tigris Nicoleta.

Premiul II – un elev: Brutaru Vlad Andrei de la C.N. „C.D.Loga ” Timisoara – prof. Popescu Bianca.

Premiul III – 3 elevi: Psariuc Diana – Maria de la Lic. Teor. ”Ioan Jebelean” Sannicolau Mare – prof. Bociat Daniela, Simionoff Carmina Bianca de la C.N. „C.D.Loga” – prof. Popescu Bianca , Stanoievici Alessia de la C.N. „C.D.Loga” Timisoara – prof. Hittner Ana- Roza; 13 mentiuni si 12 mentiuni speciale.

Clasa a IX-a tehnic (7 inscrisi, 6 prezenti)

Premiul III – doi elevi: Iliciuc Natanael de la Lic.Tehn. „Valeriu Braniste” Lugoj – prof.Stan Dana, Pitis Zina de la la Lic.Tehn. „Valeriu Braniste” Lugoj – prof.Stan Dana.

Clasa a X-a teoretic (55 inscrisi, 45 prezenti).

Premiul I – un elev: Petreus David – Emanuel de la Lic.Ped. „C.Sylva” Timisoara – prof. Militaru Mihaela Simona.
Premiul II – un elev: Costi Andreea – Roxana de la Lic. Teor. „C.Brediceanu” Lugoj – prof. Schmidt Eliane – Maria,

Premiul III – un elev : Stoica Rose-Maria de la Lic. Teor.” G.Moisil” – prof. Ivascu Simona, 9 mentiuni si 5 mentiuni speciale.

Clasa a X-a tehnic (12 inscrisi, 12 prezenti).

Premiul II – un elev: Panacea Andrei-Ioan de la Lic.Tehn. „Dacia” Caransebes – prof. Voicu Maria.

Premiul III – un elev: Matyas Robert – Christian de la Lic.Tehn. „Dacia” Caransebes – prof. Voicu Maria si 2 mentiuni speciale.

Clasa a XI-a (30 inscrisi, 27 prezenti)

Premiul I – doi elevi: Crisan Cristian de la Lic.Teor. „G.Moisil”Timisoara – prof. Sporea- Iacob Florina, Boloca Madalina Maria de la C.N. „Traian Lalescu ” Resita – prof.Meila Loredana.

Premiul II – doi elevi: Coltatu Bianca de la C. N. „Iancu de Hunedora” – prof. Petrutiu Ileana, si Dvorac Adrian Gabriel de la Lic.Tehn. „Sf.Nicolae” Deta- prof. Jilavu Ana.

Premiul III – un elev: Jura Stefan de la C. N. Banatean Timisoara – prof. Corina Briac, o mentiune si 5 mentiuni speciale

Clasa a XII-a (29 inscrisi, 27 prezenti).

Premiul I – un elev: Popa Denisa de la C. N. Banatean Timisoara – prof. Corina Briac.

Premiul II – un elev: Alexandru Roxana de la C. N. Banatean Timisoara – prof. Corina Briac.

Premiul III – doi elevi: Craciun Claudiu de la C. N. Banatean Timisoara, prof. Vert Silvia, Borbely Albert de la Lic.Teor. „C.Brediceanu” Lugoj – Schmidt Eliane – Maria.

Rezultatele si subiectele au fost afisate pe site-ul www.profchim.ro. Conducerea Colegiului National „C. Brediceanu” multumeste tuturor participantilor la acest concurs, deopotriva elevi si profesori si ii felicita pentru rezultatele frumoase obtinute. In mod special, multumeste doamnelor profesoare Maria Vilcu-Micu, Eliane-Maria Schmidt, Nicoleta Barbu-Tigris si Ramona Dejica pentru efortul depus pentru organizarea si buna desfasurare a acestui concurs, ajuns la a XI-a editie.

Comentarii

comentarii0 Comments

No Comments This Article Has No Comments Yet

Sorry, either someone took all the comments and ran away or no one left any in the first place !

But You can be first to leave a comment !

Leave Your Comment

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul LugojOnline.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii. Intreaga responsabilitate a formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Related Articles

en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish