3 thoughts on “Caruta cu oase din Cimitirul de pe Fagetului, o poveste de adormit electoratul. Primarul Francisc Boldea tot mai apropiat de interesele oculte ale unor lideri religiosi

  1. Tot ce se afirma in articol este ADEVARAT cu o singura exceptie si anume afirmatia: „… pentru ca Boldea nu mai asculta de nimeni si face doar ce il taie capul. …”. Aici este o eroare deoarece Boldea nu are cap iar unflatura de pe umeri seamana cu o buba coapta si plina de puroi.
    Este primarul care a reusit performanta de a distruge trei unitati scolare. Si unde mai pui ca se considera cadru didactic (poate mai degraba cadavru didactic). Din promisiunile facute catre conducerea Lic. A. Vlaicu nu si-a respectat niciuna iar cand a fost intrebat despre promisiunile facute s-a facut ca ploua. Ce mincinos si ce jeg uman este acest individ extrem de toxic pentru societate. La puscarie, infractorule. m.m.d.b.

  2. Daca vrei sa-l enervezi pe primarul Boldea spune-i ceva rau de ,, fratele,, Maran ca atunci iai stricat ziua ,vede-ti cum circula camioanele lui Tehnocer-ului pe str. oituzului in ciuda primarului ca incepand cu 1 mai nu v-a permite asa ceva (la TEN TV a declarat asa ceva), normal sa se tina de cuvant iar ce-i care-l critica sunt unii care nu au facut nimic in viata lor si nu au posibilitatea sa viziteze Austria sa fie cazati la un Hostel care nici nu va duce mintea unde este situat si cine este proprietar ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *