Breaking News
Cont utilizator
Login | Inregistrare | Modificare Profil

Traducere site

Angajari la Primaria Lugoj. Se cauta personal pentru Cinematograful „Bela Lugosi”

Spatiere randuri+- ADimensiune font+- Printati articolul


Persoanele interesate de un loc de munca in cadrul viitorului cinematograf trebuie sa aiba cetatenia romana sau cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania, sa cunoasca limba romana, scris si vorbit, varsta minima reglementata de prevederile legale, capacitate deplina de exercitiu, o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pebaza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate, sa nu fi fost condamnate definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care le-ar face incompatibile cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea. Pe langa aceste conditii generale, pentru ocuparea functiei de REFERENT, gradul I A, participantii trebuie sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, vechime minima in specialitatea studiilor absolvite de 4 ani si cunostinte operare pe calculator la nivel mediu. Pentru ocuparea celor doua posturi de OPERATOR IMAGINE, gradul I, se pot inscrie persoanele cu studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul tehnic, vechime minima in specialitatea studiilor absolvite de sapte ani si cunostinte de operare pe calculator la nivel mediu. Tot pentru completarea organigramei Serviciului Public de Administrare a Cinematografului se organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata pentru unui post de casier si unul de ingrijitor. Candidatii care se inscriu la concursul pentru ocuparea functiei de CASIER trebuie sa aiba studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat si cunostinte de operare pe calculator la nivel mediu, in timp ce candidatii pentru ocuparea postului de INGRIJITOR vor sustinepe langa interviu si  o proba practica. Dosarele de inscriere se pot depune la sediul Primariei Lugoj, la Biroul Resurse Umane pana la data de 13 februarie 2015. Probele scrise pentru posturile vacante de Referent, gradul IA, Operator imagine, gradul I si Casier si proba practica pentru postul vacant de Ingrijitor se vor desfasura in data de 23 februarie 2015, ora 10: 00, iar interviurile se vor fi sustinute in data de 26 februarie 2015, ora 10:00 la sediul Primariei Lugoj. Relatii suplimentare la Biroul Relatii cu Publicul, camera 7, tel. 0256 352 240, interior 210.Niciun comentariu

 1. sergiu.andrei 08:23, feb. 06, 2015

  Posturile pentru operator de imagine sunt deja ocupate, hai sa fim seriosi, foarte frumos din partea celor de la primarie. 7 ani experienta?, de ce sa dam sansa tinerilor, haideti sa bagam babalâci, dupaia ne mai intrebam de ce pleaca tineretul afara, sau in orasele mari. 7 Ani, nu e deloc dubios, peste tot se cere atat este ? Eu as face o stire cat casa, nici nu stiu de ce s-au obosit sa mai bage la concurs posturile alea, probabil numai ca sa urmeze procedura „legala” ca sa vedeti ca legalitatea asta nu trateaza si o discriminare dintr-aceasta la nivel inalt. Nu vreau sa ma gandesc cum e mai sus in partide si in politica. MULTUMESC PRIMARIEI PENTRU PROFESIONALISM !

  Raspundeti acestui comentariu
 2. tomescu 18:08, feb. 06, 2015

  pai daca inpun conditia cu 7 ani experienta inseamna ca e post cu dedicatie sau sa nu aibe nimeni nici o sansa ca sa poata angaja pe cine vor ei. pentru ca nu iti trebuie nici macar o luna experienta ca sa vinzi bilete. sau ce post in incinta cinematografului e asa complex de iti trebuie 7 ani experienta?

  Raspundeti acestui comentariu
 3. 2 1/4 regiment analiza personal 20:52, feb. 06, 2015

  Sa publicati numele angajatilor si am sa va spun a cui „pila” sunt !!

  Raspundeti acestui comentariu
 4. I. Andrei 21:49, feb. 06, 2015

  Studii de licenta si sapte ani experienta pentru un post de operator imagine ?! Poate nu am fost eu pe faza…s-a mutat cumva Hollywood-ul la Lugoj si cauta „profesionistii”?

  Raspundeti acestui comentariu

Lasati un comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul LugojOnline.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii. Intreaga responsabilitate a formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian