0 thoughts on “Angajari la Primaria Lugoj. Se cauta personal pentru Cinematograful „Bela Lugosi”

  1. Studii de licenta si sapte ani experienta pentru un post de operator imagine ?! Poate nu am fost eu pe faza…s-a mutat cumva Hollywood-ul la Lugoj si cauta „profesionistii”?

  2. pai daca inpun conditia cu 7 ani experienta inseamna ca e post cu dedicatie sau sa nu aibe nimeni nici o sansa ca sa poata angaja pe cine vor ei. pentru ca nu iti trebuie nici macar o luna experienta ca sa vinzi bilete. sau ce post in incinta cinematografului e asa complex de iti trebuie 7 ani experienta?

  3. Posturile pentru operator de imagine sunt deja ocupate, hai sa fim seriosi, foarte frumos din partea celor de la primarie. 7 ani experienta?, de ce sa dam sansa tinerilor, haideti sa bagam babalâci, dupaia ne mai intrebam de ce pleaca tineretul afara, sau in orasele mari. 7 Ani, nu e deloc dubios, peste tot se cere atat este ? Eu as face o stire cat casa, nici nu stiu de ce s-au obosit sa mai bage la concurs posturile alea, probabil numai ca sa urmeze procedura „legala” ca sa vedeti ca legalitatea asta nu trateaza si o discriminare dintr-aceasta la nivel inalt. Nu vreau sa ma gandesc cum e mai sus in partide si in politica. MULTUMESC PRIMARIEI PENTRU PROFESIONALISM !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *